Sbnm06 canim nekadar lik evliyim bilmiyorum ama aynı şeyleri bende yaşadığım için seni en iyi ben anlarım ben 2 yıllık evliyim hiç korunmadik ama yine olmadı gitmedigim hastane kalmadı nedemedigim şey kalmadı soğan Kuru falan herseyi denedim olmayınca olmuyor dedip hep umutsuz kaldık sonra eşim gitti doktora o ilaç falan kullandı ilacı kullanan herkes aynı ay hamile kalmış allah nasip ettikten sonra hap falan bahane aslında eşim hapı kullandığı ay ben hamile kalmisim o sıra ramazan ayırdı ve ben bilmiyordum ramazan ayını iki can tutmuşum haberim yok eşimde bende artık olmuyor umuduna kapıldık ve ilişki sırasında olmuyor artık zorlamanin anlamı yok diyerek ilişkiden hemen sonra ayağa kalkıp lavaboya giderdim o şekilde hamile kaldım ben 1 ay hastalanmadim ve devamlı uyku problemim vardı göğslerim agrirdi eşimde test yapmama hiç izin vermedi birgün annemgile gittim eşimden gizli test yaptım ama yok diye yaptım testi cikmicak yine hayal kırıklığına ugrucam dedim annem zorla yaptırdı ve lavaboda çift cizgiyi görünce bayılma derecesine geldim eşim bile inanmadı daha yeni yeni adapte oluyoruz 6 aylık oglusumu bekliyoruz ama bu durumu yaşadığım için bütün namazlarimda hep duamdasiniz rabbim.isteyen herkese versin inşallah yanlış anlama beni ama ben namaz kılıp dua ederdim eşime derdim hep sadece benim duam olmuyor sende dua et dedim o ay eşim devamli ramazan ayında teravih namazına bize hep dua etmiş ikimizin duası kabul oldu ne olursa olsun eşinle birlikte dua edin ve rabbim den isteyin er yada geç oluyor sıkma canını uzun oldu ama hakkını helal et