Ceyda28 Rabiahnm parolden başka bir ağrı kesici alamıyorsun malesef ilk 6 ay uykumda bile baş ağrısı çektiğimi bilirim inan başvurmadığım yol kalmadı Allah yardımcın olsun
zelis63 Rabiahnm ben 15 haftalığım tek sıkıntım baş agrısı oldu hala devam ediyor hap içiyorum hamilelikte içilen ağrı kesiciler var
Rabiahnm Ceyda28 bende normalde migren hastasıyım zaten haftada bir mutlaka baş ağrısı yaşıyorum yataktan çıkamıyorum parol alıyorum o da geçirmiyor ama krem yağ fln öneri olursa dedim amin canım 🤲🏻
Ceyda28 Rabiahnm benimde migrenim var daha iyi anlarım seni balık yağı sür alnına diyende oldu limon sür diyende ama inan hiçbiri bir işe yaramıyor karanlık oda da dinlenmeden geçmiyor hoş onunda çok etkisi yok ama azda olsa rahatlatıyor
Rabiahnm Ceyda28 😢baş ağrısıyla uyanıyorum Allah yardımcımız olsun sürekli yatmakta istemiyor insan sorumlulukları var bazen kimse beni anlamıyor gibi geliyor herkes bukadar baş ağrısı olur mu diyor yaşamayan bilmez oluyor işte Rabbim şifamızı versin🤲🏻
zelis63 Rabiahnm canm ben yurtdışındaym suda eriyen bir ağrı kesici var onu sürekli içebiliyoruz ama sen bir doktora danış canm
Ncyncy Rabiahnm Dr.cevdet Tuna geliştirmiş bi araştır istersen. Yani doğal diye biliyorum zararı olacağını hiç sanmam bende kullanıyorum yani başına ,bacağına, koluna sürmen bebeğe ne derece zarar verebilir ki 🤔