Seluna Merhabalar; ben 84 kilo ile hamile kaldım, şu an 13. Haftadayım ama hala cinsiyetini öğrenemedim. Kilolu hamileler normalden biraz daha geç öğrenirmiş. Siz ne zaman öğrendiniz cinsiyetini acaba ?
Meltemkskn Seluna canım kiloyla alakası yok ya istersen instgramda ultrasyon fotonu yolla tahmin yapsınlar ama kiloyu ilk defa senden duydum
ZAsk Seluna Ben 80 kg ile hamile kaldım. 16. haftada öğrendim. Sizin kilonuzla ilgisi yoktur. Doktor mu söyledi bunu? Zaten cinsiyet 16. Haftadan önce tam sonuç vermiyor. Bebeğin gelişimine de bağlı. Tahminen 18 haftaya kadar ancak bebeklerin cinsel organları gelişiyor.
Seluna Masatosi bende 84 ile hamile kaldım, doktor kıza benziyor dedi ama daha net bişey yok hala :) ZAsk evet canım doktor söyledi. Bende merak ettim tüm kilolu hamileler mi böyle geç öğreniyor diye. Teşekkür ederim 😊
CerenAkbulut Seluna bence kiloyla alakalı değil. Doktorumda böyle söylemişti. Sonuçta aynı bebeği görüyor. Ben 86 ile kaldım 13. haftada söylemişti doktorum erkek diye. Tabi sonraki her gidişimde onayladı erkek olduğunu bakıp.
Deletedmom0089 Yaaa bende 77 ile hamile kaldım hep diyordum tek ben mi böyle şişko hamile kaldım 🙈🙈 şişko derken kendime dedim alınmayın lütfen sonuçta şişkoyum boyumda 1.58 🤣🤣 Daha 10+4üz bizde erken cinsiyet için bizim sadece kiloya yorum yapayım dedim 😇
Sesem Deletedmom0089 bende aynı fikirdeyim birden 10 kilo alınca tabi vitaminsizlikten, saldım çayıra bende 😀
Hayat Seluna 2 ci hamileliyim ve 12 ci haftada öyrendim😀Bir kızım vardı şimdi hayırlısıyla bir oğlum olacakmış