NurGrlek alynaunal3 28 haftada 1,580 demişti 2 haftamız var daha kontrole ☺️ şuan ne durumda bilmiyorum
Senass 28 haftalıkken gittim 1 kg ama çok küçük dedi doktor iskelet gibi dedi 30. Haftanda görmek istiyorum dedi bende kafama takmış durumdayım zayıf diye
alynaunal3 Senass Sağlıklı olduktan sonra çok da kilo sıkıntı degil bence doğunca toparlar anne sütüyle takma kafana bence 😊
alynaunal3 Momyorgun Gayet iyi görünüyor bence. Bende 7 kilo aldım şekerim yok çok şükür ama dikkat et
Cemreee Sinm valla canim aslinda normal her zamanki seyleri yedim .34te izine ayrildim o zamandan beri daha cok dikkat ediyorum her gun yumurta sut ve kasar peyniri mutlaka tüketiyorum. Ama 32 ile 34 arasi ne yaradi ben de blmyrm 😂
Psikologaylinaydogan Ben 36.3 üm biraz önce doktordan çıktım 2.640 gr dedi minik bir bebek dedi sizce çok mu az kilosu neden minik bir bebek dedi anlamadım
alynaunal3 Psikologaylinaydogan Doğumda tahmini kilodun biraz daha az oluyor belki ondan demiştir ama sağlıklı olsun da bence çok dert etme
alynaunal3 ZAsk maşallah sizede o Zaman. Sağlıklı olun insallah olsun kilo doğumla gidiyormuş zaten 🙈☺️
Demirleblebi alynaunal3 ben şimdi 32. Haftadayım 9 kilo aldım. Kızım ise; 30+4’de 1680 kilo 42 cm 32+2’de 2 kilo 45 cm
alynaunal3 Duygubelis Bişey kalmadı azıcık daha sabırlı olmalıyız bebişler gelince biraz da olsa rahatıcaz ve kilolar gidicek 😂