Asksanabenze Kizlar kafam karisti 2 doktor bana kiz dedi ama cevremdekiler hep erkek seninki diyorlar kizlarda cirkin olursun sen guzellesmissin diyorlar leke falan hic yok kiz bekleyenler dogrumu sizde ciktimi hep kiz esyasi aldik doktorda yanilmaz sonucta
Dicle0103 Asksanabenze yok canim banada aynısı diyolar dogru degil bence mesela benim eltiminde erkek ama yuzu hep leke olmuş ben inaanmiyorum şahsen
Minnosunannesi Asksanabenze benim oğlum olcak ama çöktüm resmen 😊 zaten Kağan Kocatepe diye bi doktor var onun videosunu izlemiştim. Kız çirkinleştirir erkek güzelleştirir söylemi yanlışmış tıbbi olarak tam tersi
PembeLia Asksanabenze Deli oluyorum banada ne deseler beğenirsin, kızlar çok hareketli olur seninki hareketli değil erkek olacak.😬😬 Hayır Allah’ın izniyle sağlıklı olsunlar kız erkek farketmez ama nedir yani bu..
1987gokce Asksanabenze vücudun değişimleri genetik, beslenme, çevre faktörleri vs yani kesin olan tek şey bilimin kendisi Çevrenizdekilere bunu söyleyin ☺
EnginDenizim Çevredekiler doktordan daha cok prof zaten . Doktorlara inanmayip kafanimi karistiriyosun canım allasen. Ee benimde benek benek lekelenmelerim cok ama oğlum olacak😉
Asksanabenze Hep evredekiler yuzunden insan boyle oluyor zaten benimki 30 haftalik bel agrimda cok siddetli karnim yayvan ama yuzum cok guzel olmus diye oyle dediler bebegimde artik buyudu gecen hafta en son yine kiz dedi her gittigimde soruyorum
cemileanlar Asksanabenze valla cnm iki oğlumda da guzellestim parlaklik geldi yüzüme resmen ama suan kıza hamileyim ve cddn solgun göz altlarım çıkmış yüzü çökmüş ve sivilceliym😡😨😢
Arya92 Asksanabenze bende de hiç değişiklik yok ama doktordan iyi bilecek halleri yok ya .doktor gördüğünü söylüyor sonuçta