Gozdeakan Ben aşerme nasıl oluyor anlamıyorum.Yani canım normalde de çektiği gibi birşeyler çekiyor.Ama aşerme böyle mi emin değilim.😊
Angelaa Gozdeakan aserme başka bişi byle olup olmadik saatte ve zamanda canının bişi çekmesi ama çok istediğin illa yiceksin yani onu öyle bişi yani onu gordugunde çocuk gibi seviniyosun askla yiyosun 😊
Angelaa ftscebeci71 bizim yolumuz daha uzun ya hayırlısıyla olsunlarda korkuyorum bişi olacak diye burda bazı şeyleri okuyorum üzülüyorum herkesin başına gelebilir baya etkileniyorum yani Allah korusun bebeklerimizi 🙏😊
ftscebeci71 Angelaa Anlıyorum canım. Allahım sağlıklı gelmelerini nasip etsin🙏🏻 Fazla etkilenmemeye çalış burdaki yazışmalardan .
arastirmacianne ftscebeci71 ya bi kerede olsa sonuç olarak o duyguyu tadmışsınız☺️Ben de o da yok 🤷🏻♀️
Betul-_ @ftscebeci71 kışın şeftali aşermiştim bende ☺️ bulup da yiyene kadar her gece rüyamda ısıra ısıra yediğimi gördüm 😄
Hilaldenerieser Ben aşerme mi bilmiyorum ama bazen ekmeğin üzerine salça sürüp onun üzerine de isot döküp aşkla yiyorum 😍 arada böyle güzel yemek dahi olsa bırakıp salça ekmege dadanıyorum 😂
Ipekyucekan 9.ayıma girdiğimde ekşimikli biber (lor peynirli biber) aşermiştim, trakyalıyım bizim buralarda cok yapılır kahvaltıda 🤗
melolevo Hiç aşermedim. Ama canım sürekli rulo pasta yemek istiyor 😭😭😭 Kendimi zor tutuyorum !! Doğurur doğurmaz 1 rulo pastayı tek başıma hüpletmessem namerdim 🤣🤣🤣
ftscebeci71 melolevo Ahaha dedi ve yapmadı😌😂 hep öyle oluyor doğumdan sonra onu yicem bunu yicem diyoruz amaa geçiyor sonra😂
Nuraslanklc ftscebeci71 😂tadını bile bilmediğim işkembeyi aşerdim😂 3 4 gün sayıkladım gece 1 de aldırdım ve sonuç olarak bi çay kaşığı bile içmemişimdir🤣 tadına baktım bune ya dünyam başıma yıkıldı günlerdir sayıkladığım bumuydu diye🤣🤣 çöpppp
Sinemksk ftscebeci71 bide gecenin 5 i kalk git bul uyuyamıyorum dedim zavallı adam kaç saat sonra bi benzinlikte bulmuş 😂