Iimran Songultombul123 benim 25+4te 770 gramdı şuan 25+6yız iki hafta sonra kontrolüm ama bebekten bebeğe fark eder ultrasonda bile farklılık gösterir
Cagla22 Iimran şuan sorun yok cnm kolay taşıyorsunuz 🤣 bnm şuan 34+2 dün kontrolde 2.200 gramdı artık kaburgalarım sanki etime batıyor özellikle 30.haftadan sorası zor zaten 30 dan sora tam anlamıyla kilo almaya başlıyorlar
Honeykidss Kızlar hazır sizi bulmusken sorayım son bı ıkı gundur agrı gıbı sızılar kasıklarımda ama rahatsız etmıyo. Magnezyum kullanıyomusunuz acaba ben de 25 haftalıgım
Dmlakkayaa Honeykidss ben kullanıyorum magnezyum doğuma kadar da kullanacağım bacaklarımda kramp oluyor
su_fidan Kıyaslamak doğru değil. Her bebek farklı sonuçta. Hatta ultrasonla söylenen kilolar tam değil, yaklaşık oluyor. Bana 26+1 de 990 gr dedi doktor. Ben 3 kilo aldım.
Songultombul123 su_fidan tabi ki kiyas icin degil fikir amacli sordum aslinda benimki biraz az gibi geldi de ortalama ayni gidiyoruz ama
Dmlakkayaa Songultombul123 26. haftada 1050 gramdı ama doktor bir hafta önde demişti bana . Şu an 27+3 olduk.