Semooshh Kadriye1 32+5 de. ultrason kağıdında yazan FL yi 7ile çarpınca kaç cm olduğu çıkıyormuş. Ben çarptım, 43cm çıktı.
Kadriye1 Semooshh ultrason kağıdı vermiyor ki bebeğimi de göstermiyor ultrasonda bir dakika kendi bakıyor tamam
Sedaseriner Kadriye1 bizde 33+2 dün gittim Kilosu 2090 boyu ölçülmez dedi banada. Ayak agrilarim ve reflü dışında rahatsiz eden bişey yok. Her gittigimde bize arkasını döndüğü icin bu zamana kadar kendini hic gostermedi😞 cok merak ediyorum sabirca bekliyorum.
Kadriye1 Sedaseriner yüzünü kapatıyor benim bebeğinde 2 aydr da devlete gidiyorum onlar göstermiyor zaten. Hayırlısıyla doğsun inşallah
DnzNhr Kadriye1 bende bugün gittim sancım vardı 33+5 günlük şuan 2100 gr 46 cm boyu ve bir tane sancım çıktı nst de biraz korktum ama gerisi gelmeyince iyi dedi 35 hafta içinde tekrar görünücem 🥰
Esil35 Bizde 33+6dun kontrolumuz vardi 2500 kilo ciktik arada kasilmalarim var nst sancim cikmadi uyku sorunumuz cok sirt bel agrilarindan sabaha kadar don oyana don bu yana zaman yaklastikca dogum korkusuda rahat birakmiyor nasil olcak bebegim sagliklimi dogcak cabuk toplanamazda ona yetemezsem gibi dusunceler
Kadriye1 Esil35 ben doğumla alakalı hiçbirşey düşünmüyorum c anm korkuturum kendimi stres yaparım diye düşünmemeye akışına bırak zamanla yaşayarak öğrenicez herseyi
minnakdeniz 35+3 den merhaba, aynı haftalarda birilerini görünce mutlu oluyorum 🌸 ağrılarım çoğaldı şimdi bile sol yandan deşiliyorum, bundan sonraki hayatım hep böyle gidecek gibi 🙈 hem hemen gelsin istiyorum, hem de daha dursun 😆
Kadriye1 minnakdeniz aynen bende hemen gelsin diyorum sonra vaktini beklesin kavuşma isteği ağır basıyor artık 😊
21os_ Seliminannesiii canım bende kalça ağrısı çekiyorum ve iki bacakta sende de mi öyle yanma şeklinde
Seliminannesiii 21os_ 32. Haftaya kadar sol tarafimdaydi sadece ama 32den sonra sag sol komple ağrıyor bende yanma yok canim sadece agri ama bazen kitlenip kalıyorum siddetli oluyor 😔
21os_ Seliminannesiii ayyy bende öyleyim şimdi sağ bacağima geçti valla artık dayanamıyorum sanırım bide halk arasında yel girmesi deniliyor muhtemelen o dur
Kadriye1 Fureya basta özele gittiğim için şuan devletteki doktorlar bana göre çok çok yetersiz canım Güzel haberler alırsın inşallah
BirVeraAnnesi35 Kadriye1 34+5 iz cuma randevumuz var bakalım kaç kg olmuşuz bnde çok merak ediyorum 😊 en son 30.haftada gitmiştim 1700gr ve 42 cm dik boyu uzun ve kafası bir hafta önde demişti 🧿
Kadriye1 defne55 Allah yardımcın olsun canım ağrı çok zor bende gelsin istiyorum :) saglicakla gelsinler insallah
Naze2151 Kadriye1 34. Haftanın sonunda kontrole gittim bebegim 3500 gramdı yarın tekrar randevum var bakalım ne olacak karnım davul gibi oldu paytak paytak yürüyorum 😂 birde tek sorun çok tuvalete gidiyorum özellikle geceleri buda beni uykusuz bırakıyor