Bsraermis8 DeryaKuzusu evet yaptır dim bütün degerlerim iyi aslında . Yarın kontrolüm var bakalım ne çıkacak ☺️
DeryaKuzusu Suyun fazla olması sadece gizli şeker varsa diye risk. Şeker tüketmemeye özen gösterirsen toparlarsın inşallah 🙏🏻
Ayzaninannesi Peribelis bana ebe kasiklarin ve beline aynı anda vuran ağrı doğum ağrısıdır demişti canım senin nasıl sancilarin
Ayzaninannesi Bir saattir istifra ediyorum icim disima çıktı hiç ağrım da yok niye böyle oluyor acaba kızlar sizde de var mı bu durum ?
sevgitekes Bebek33 aşağı baskı var da ne sancı bişey yok keşke olsa doktorum sezaryen yanlısı sancimi bekliyorum 40 ları görmem inş sen nasılsın yaptığın bişey var mi açılma için
Peribelis Ayzaninannesi aynen de dedigin gbi kac saattr hic gecmiyo dinleniyorum uzaniyrm napiyrm yok kesin doguruyorum
Ayzaninannesi Peribelis hastaneye git bir istersen kimi doğum sadece sancıyla başlıyormuş su nisan herkeste gelmiyormuş canım yada istersen ılık bir duş al baktın geçmiyor öyle git
Peribelis Ayzaninannesi bnim ilk dogumda da boyleydi 1. Gn aynen byle oldu 2. Gun aksami dogurdm nisan feln da gelmedi
Ayzaninannesi Peribelis hakkinda hayirlisi canım hastaneye gidersen yazarsın buraya da allah yardımcın olsun 🙏🙏
Peribelis Ayzaninannesi dogum yaptm cok sukur kzimi sagsalim kucagima aldim cektgm dogum sancisyms 😁 rabbim simdi sizleri bir seste kurtarsn ins
Asyayanc_18 Benimde sancılar başladı bebek toplanıyor sürekli bi tarafta, belim kasıklarım adet sancısı gibi ağrıyor. son 8 gün oda gününü beklerse hanımefendi 😂