El_mu Uykucukus Bende her hafta gidiyorum canım nst de çekiyorum ama hiç bakmadı alttan hatta dedim çatı kontrolü yapacak mısınız yok dedi doğumda anlaşılır. Bende doktorumu çok sevdiğim ve güvendiğim için üstelemedim bakalım ne olacak
DeryaKuzusu GozdeCelik Rabbim hayırlısıyla seni de yavrunu da kurtarsın canım sağlıcakla alın kucağınıza 😇🙏🏻
DeryaKuzusu derya_klkn_koc instagram adresim benim de 🤗 bu süreçte birlikte fikir alışverişi yapmak benim için de iyi olur. Bir grubum daha var izmitli anneler olarak. Bu da ikinci olucak Ekim anneleri diye 🤩🥰
Suleymanovs Fidannazim Selammm💋 14 ekim gozukuyor.4 gun kaldiii.ama gelmiyor kizim dahaa.sebrsizleniyorum.heyecan ve korkuda var😊
Serapozdemir Crnglcn sata göre 23 Ekim ama bebişim zaten şuanda 38+1 olmasına rağmen önde gidiyor biraz daha böyle devam ederse normal doğum ihtimalim kalmayacak 😔
Crnglcn Ayzaninannesi ben su azalmasi ve eş yaşlanması dedi doktor tedirgin oldum ama hala beklemedeyiz sakıncalı olcak kadar olsaydi bekletmezdi diye dusunuyorm
Suleymanovs Crnglcn banada es yaslanmasi dendi.bir defa kordon boynuna da dolanmis.es yaslanmasi normal dedi cunku dogum vakti.korkma dedi doktor.dolanmayla ilgili sordum.onada korkma dedi.bir defa dolanmis ztn
Crnglcn Kızlar gününüz doldugunda bebek gelmezse doktorunuz ne gibi bir yol izlemeyi dusunuyor kac gun daha kendinin gelmesini bekleyecek. Gelmezse suni ile mi deneyecek sezaryene mi alacak
Sumide Crnglcn ayni soruyu kendime soruyorum sürekli suni mi sezeryan mi diye düşünüyorum 😣 niyeyse suni sanci hic bir belirti yokken almak istemiyorum 1 haftam kaldi
Munisee Fidannazim 21 Ekim sezeryan günü aldık normalde 30 Ekim di . Az kaldı heyecan yaptım anne olmak deneyimi kolay olmucak
Sumide Ayzaninannesi ben yaşıyorum su an doktor sınırda dedi bu doğumun yaklaştığını gösteriyormuş pazartesiye kadar dogmazsa kontrolde tekrar bakilicak🤲😅
Elifak 13 ekim nst de sancim hiç yok 20lerde. Her iki doğum şekli de beni kaygılandırıyor Rabbim hayırlı olani nasip etsin. Eşim 41 son riske atmam direkt sezeryan diyor. Allah hepimize kolaylık versin
Crnglcn Sumide benimde yakinimda bu sekilde dogurmaya calisip sezaryene alinan 3 tane tanidigim var onlari dusundukce suniye hic bulasmasam mi diyorm