damlac Fdle Amin canım çok sağol, hayırlısı Allahtan artık ne diyelim 🙏🏻 Evet çok kişide oluyormuş hatta 9 ayı kanamalı geçirenler varmış. ben çok panik oldum 🤦🏼♀️
Kubramrtt74 damlac Canım endiselenme benimde 4-5. Haftalarda kanamam olmustu doktora söylediğimde cocuk yeni gelismis tutunmaya çalışırken kanaman olmustur dedi simdi 12+2 deyim hic sorun yok benimde cocuk geç geliştiği icin ultrason görüntüm senin gibiydi. Üzülmeni gerektircek bisey yoktur insallahh bence yoktur canim ☺️
Ayskzlts Merhaba ilk 12 hafta gebelik sat ile ultrason tarihi tutmaması çok normal 12.haftadan sınra normale dönecektir.Kanama da normal bence olabilir kese aşağıdaysa yada yerleşmeye çalışıyorsa 🤗hayırlısı olur inşallah
damlac Ayskzlts çok teşekkür ederim arkadaşlar hepinizin yorumlarını yattığım yerden okudum valla umut oluyor insana, tabi ki en hayırlısını Rabbim bilir. Ama o kanı görünce dünya başıma yıkılmıştı, şimdi daha iyiyim sayenizde
pyymamm damlac baslarda hafta haftayı tutmayabiliyo düzelir diğer kontrollerinizde gec döllenme yoksa eğer . İnş kanamayıda atlatırsınız