Zhlylmz Merhabalar, fitil sonrası yoğun beyazımsı akıntı yaşayan var mı? Mantar enfeksiyonu yaşayan var mı ne kadar sürede atlattı hamilelik döneminde? Alternatif yöntemler var mı yeşilimsi yoğun akıntıya?
Essdmr Zhlylmz Hamilrliğimin ilk başında yoğun kaşıntı ve akıntıya mantar geçirmiştim i. Doktor Bi fitil yazdı ve sirkeli suyla temizlememi istemişti sonrasında geçti😌 O fitil sonrası gelen akıntı, kalan fitildir. Geçmiş olsun 😚
Sedaseriner Zhlylmz Bende kulladim fitili 15 gün kadar bide travozol krem vermişti. Hemen geçti. Fazla su değdirme sürekli kuru tut. Peçeteyle silme daha cok acitiyor. Pamuklu ic çamaşırı tercih et.
BilgeKaganVeAnnesi Zhlylmz canım malesef bende de var o sıkıntı probiyotik takviyesi al kefir felan iç yokssa senin de benim gibi işin yaş 😀😀😀 iğrenç bişey yaa 😑😑😑😏
Zhlylmz Sedaseriner verdiği fitilin içinde 3 adet var. İnşallah en yakın zamanda geçer benimki de çok teşekkür ederim 🙏🏻
BilgeKaganVeAnnesi Zhlylmz denedim desem yalan olur genelde dediğim gibi yapıp geçiriyorum bağışıklığı guclendirne gerek kuzum