seymakumatarnsf çok çok doğru her bir kelimesine katılıyorum 🙏🏻 Şu an 11 haftalık bende de hiçbir duygu yok daha oluşmadı yalan söyleyemem 🤗 Dediğin gibi zamanla elbet oluşacaktır Allah bir can emanet etmişse hissini de kalbe yerleştirecektir ama herşey vaktiyle güzel 🙏🏻 Şu sakınan göze çöp batar olayına da sonuna kadar katılıyorum hamile kaldım diye yerinden kıpırdamayanları çok görüyorum çok komik geliyor kaza ve kadere iman etmişse bir insan zaten bu kadarını yapmaz Allah o bebeğe ömür vermişse sen istersen en kötü kazayı geçir yine de dünyaya geliyor. Elbette kimseden ağır iş yapmasını beklemiyoruz hamile olduğunun bilincinde hayatına devam etseler yeterli. Tedbir elden takdir Allah’tan olayına geliyor mevzu herşey bu kadar açık 🐣
Yok belirtilerimi bugün hissetmiyorum bebek ölmüş müdür vs yazılarına artık katlanamıyorum... Hamileyiz diye her günü işkence ve eziyetli mi geçirmek zorundayız anlamıyorum ya gebelik kişiye özgüdür elbette ortak noktaları var fakat her Allah’ın günü kusacaksın ya da her gün göğsün ağrıyacak o belirti olmadığında da bebeğin ölmüştür demek değil ki keşke herkes bilinçli anne olabilse 🙏🏻