sulehanim Merhabalar ben 21.+0 da ayrıntılı usg e girdim ayrıntılı usg yapan radyolog doktorum bebeğin vermis hipoplazisi joubert sendromu olabileceğini söyledi 1 ay sonra kontrole çağırdı tabi biz yıkıldık bebeğimde hastalık olabilir düşüncesi ile başka doktora gittik vermis normal blake poş kisti var dedi bu sefer ama kist zararsızmış bizim kafamız iyice karıştı perinatoloğa gittik o da kist yok vermis normal ama yine de mr çekinin dedi😕 Daha önce böyle bulgular yaşamış duymuş olan var mı umarım bebeğim sağlıklıdır günlerdir ağlayıp dua ediyorum sadece sizde dua edin nolur bebeğime sağlıkla kucağıma alayım inş
26mrv sulehanim alllah yardımcın olsun inşalllah birley yoktur ,bende dün girdim detaylıya böbreklere takip istedi alllah sağ salim kavuştursun hepimizi
Belindaa sulehanim Sakin olmaya çalışın. Strese girmeyin. En doğru en net belirleyici testler hangileriyse yapın. Umarım herşey yolundadır sağlıkla alırsınız Kucağınıza🙏
Asrinayaz sulehanim cnm bnce sen tekrar detaylıya gir ve daha iyi doktoa git bak bnmde burun kemiği yok dediler
sulehanim Teşekkür ederim hepinize ama daha önce bumu yaşayan duyan yok galiba Güzel bişiler duymak istiyorum
sulehanim Asrinayaz gittim canım biri dediki kist var diğeri de dediki kist yok vermis de normal küçüklük yok dedi ama doktorlar düşünmeden bişi atıyolar ortaya o küçücük şüphe bile bizi yemeye telef etmeye yetiyor
Nermin2020 Asrinayaz peki baska bir yere gitdiniz mi?bana da 12 haftada bir doktor burun kemigi var dedi 13hafta 3gunde de baskasi var dedi hersey yolunda dediler mende hic bir test yapdirmadim 24 haftamda bir tarafda burin kemigi var ama kucun digerinde ise yok dediler.siz de nasil oldu baska hersey yolunda mi
Asrinayaz sulehanim aynn cnm bilmem mi bn neler çektim kaç gün 3. Doktorda burun kemiği var ama ince kısa gibi dedi detaylıya giricem tekrardan üzülme Rabbime dua et kuzum
sulehanim Asrinayaz sana da geçmiş olsun canım hepsi de başka bişi söylüyor insanın kafası allak bullak oluyo.
Asrinayaz Nermin2020 bn 3 doktora gittim ikili de ölçülmemiş sölemediler olmadığını detaylıda yok denildi sonra bn bi doktora gittim kökü var dedi en son bi doktra gittim var uzun ince dedi detaylıya gircem tekrardan öyle hiç takılmıyorum hepsi ayrı konuşuyo ☺️😂
sulehanim Asrinayaz en iyisini yapıyorsun cidden ne doktor varsa gittik kaç paraysa verdik 2 milyarı geçik paramız gitti hepsi başka bişi diyor artık birine inanıp tevekkül etmekten başka çare kalmadı
Asrinayaz sulehanim aynn boşver cnm ya en son gittiğim doktora kimse göremedi siz nasıl gördünüz dedim bakış açısı dedi 😂😂
Steacher sulehanim canım hemen ümitsizliğe kapılma çok ciddi bir sorun emin ol ki tüm perinatologlar tarafından hop diye görülüyor ve söylüyorlar şu var diye. Hani biri öyle biri böyle dediyse umudunu yitirme derim
sulehanim Steacher doğru diyorsun canım eşimde öyle oldu sorun olsa diğerleri sorun yok demeye cesaret edemezdi diyor İnşallah sağlıklı sıhhatli doğsunda ne küçük şeyleri kafama takıyormuşum onu anladım
Asrinayaz sulehanim aynn cnm ya bnmde burun kemiğim çok ama çok ince görcem tutunca ele bile gelmiyo bana çekmiş sıpa 😂
sulehanim Asrinayaz bizede bide hemeen aa bu koca kafalı dedi yahu ben minyon değilim kocam değil kaldıki bizim ailenin eşimin aileside büyük kafalıdır şapka zor alırız hemen koca kafalı dediler çocuğuma