ayse_akcura Kızlar 11 haftalık hamileyim tam 4 kilo almışım ben bu duruma çok seviniyorum çünkü zayıftımmm☺️ Boyum 1.60 Çevremdekiler sürekli çok zayıfsın çok zayıfsın diyolar sinir oluyorum. Siz kaç kilo aldınız ☺️
Musel ayse_akcura yaa keşke bende biraz zayıfken hamile kalsaydım boyum 1.70 kilom 63 dü hamile kaldığımda 6+2 yim biraz yemeklerden tiksinince 61 kiloya düşmüşüm şöyle 53-54 olsaydım hamile kaldığımda iyiydi😂
Sermec ayse_akcura 46 ile hamıle kaldım 8. Haftaya kadar 46 kiloydum su an 15 haftalık hamıleyım 7 haftada 4 kılo almışım 50 kilo oldum cok mutlu oldum 😁
1dem ayse_akcura 13 haftalığım 1 kilo aldım şimdiye kadar inşallah fazla almadan 2.kez normal doğum yapmak istiyorum
Beybitooo ayse_akcura ay bende 45 le hamile kaldım henüz 8 haftalığız insallah bende alırım o zayıfsın lafından tiksindim artık 🤦🏼♀️
tugrakubra_1 bende aynı dertten muzdaribim maalesef 😒 insanların bizim kilomuzla alıp veremediği ne bilmiyorum ama patavatsızlar işte 🤷🏻♀️ bende 42 kiloyla hamile kaldım şu an 53 kiloyum 26+3teyiz 11 kilo aldım almaya da devam edeceğim sanırım zaten en çok kilo bundan sonra alınıyomuş inşallah hepsini geri vermem doğumdan sonra 😬
Ulkutekin Kızlar ben 12+4 teyim. 65 kiloyla hamile kaldım şuan 63 kiloyum. Daha kilo almadım. Beni korkuttu çevremdekiler beslenemez çocuk diyorlar. Doktorum kafana takma dedi senden alıyor şuan dedi bakalım
Muneweralp 45 le hamile kaldım 9 kilo aldım 54 kiloyum ama daha 20 haftalık olduk neredeyse 20 hafta daha var böyle giderse bekadan daha alırım tahmin bile edemiyorum 🙈
Sermec Badevehande ben ilk gebelıgımde 42 kiloyla hamıle kaldım ama maalesef düşük yasadım nasıp kısmet sımdı 15 haftalık hamıleyım 46 ile hamıle kaldım 4 kılo almışım 50 kilo oldum zayıflık hiç güzel bir sey degıl ama tavsiye etmem 🙂
Musel Badevehande gerçekten ben okuyorum yprumları hep 44-45-47 bu kadınlar nasıl bu kilolarda hamile kalıyolar anlamadım 😂 ben evlenirken 54 kiloydum 1 bucuk senede 10 kilo aldm😂😂😂😂
Poncik77 44ile hamile kaldım 10 haftalık hamileyim 2 kilo almışım İnan bnde kilo aldıkça seviniyorum 47 geçmemiştim bakalım geçmiş halimiz nasıl olacak 🙂
Meltemmdda 39 la hamile kaldım şuan 45 kiloyum 17 haftalık hamileyim 😊ayda 2 iyle ideal şekilde gidiyorum 😂
Poncik77 Meltemmdda oy sen benden de zayıfmışsın 44 düm ben daha zayıfı da varmış oh ne güzel alalım kiloları keyfimiz yerine gelsin 😊
Musel Meltemmdda 39 mu😱😱😱😱 gerçekten şoktayım yaaa 44 ü 45 i anladım ama 39 çok zayıf değilmisiniz 😂😂😂
ayse_akcura Musel canım o kiloyla hamile kalmak daha kolay sen kilolu halinle nasıl hamile kaldığını düşün 😂😂😂😂
Busraaaaaa2 ayse_akcura canim daha simdiden oyle kilo aldiysan sen fazla alirsin ben 51 ile kaldim suan 64 kiloyum 32 haftaligim