Aysenurtsr Burcuk beklenmedik zamanda gelen bebeklerde oluyor haliyle. Kimisi tedavi vs. ben beklemiyordum ama tam zamaninda ayrilmis olucam okuldan, iyi denk geldi benim.
Ayse13 Dilaree bende sınıf öğretmeniyim yol gidiyorsanız çok zor öğretmenim görevlendirme yapsalar keşke
Ayse13 Elifs hemen olmaz düşüncesiyle planlayamadık işk aydan oldu şükür ama benimde ekime geliyor 🙂 1. Dönemi kapatırsam şükretcem 2. Dönemde ücretsiz izin alcam yüksek ihtimal 😧
Ayse13 Ben evde eğitime başlamıştım hamileliğimi şubatta öğrendim bebeğin şansına evde eğitim çok iyi oldu 2 öğrencim var evleri de yakın sayılır tavsiye ederim herkese rahat geçircem inşallah 🙂
Dilaree Ayse13 15 km gidip geliyorum günlük çok uzak değil ama görevlendirme şansım yok maalesef 2.senem çünkü daha
Ayse13 Denizserkan sınıf öğretmenlerinin yok malesef hocam fakat arkadaşıma okul idaresi 4. Saatini boşalttı tam gün okul öğle arasıyla birleştirdi 2 saatte evine gidip emdirip geliyor ek ders almıyor ama o şartla oldu bir konuşursunuz idarenizle ..
Nurk1603 Aysenurtsr hocam ayni durumdayiz. Bi sorum olucakti, tazminatimi alip 1 yil ara vericem demissin ama kendi isteginle sozlesme yenilemedigin icin tazminat vermiyorlar. Bunun bir yolu mu var sen nasil alicaksin tazminati🙄😬
Aysenurtsr Nurk1603 🙂 kendi istegimle degil hocam aslinda,mudurumuz hamile ogretmenlere bu sekilde talepte bulunuyor, ve ne zaman istersem geri donebilecegimi soyledi, biraz sansliyim sanirim 🤗
Hellimpeyniri Elifblr hocam benim de sizin gibi ağustosta tatilde kullanamayacağımız doğum öncesi iznimizi doğum sonrasına aktarabiliyor muyuz bilginiz var mı?