BirVeraAnnesi35 Buss28 ben gittim aktara tatlı badem yağı kakao yağı hindistan cevizi yağını karıştırttım onu kullandım 35 haftalığız çok şükür şimdilik çatlamadım 😊
derinseda Buss28 ben ilk hamileliğimde bio oil yağ kullanmıştım hiç çatlamadım şmdi 12 haftalığım ilerleyen zamanlarda yine kullanmayı düşünüyorum
neviinn Buss28 badem yağı tüylenme yapıyor (daha önce bir çok tanıdığımın tecrübesiyle söylüyorum) bende hindistan cevizi ve kakao yağı kullanıyorum🥥
Zeynepkorkmazzz Lierac jel. Doğal hindistan cevizi yağı. Katı kakao yağı. Çok araştırdım bana güvenebilirsin😊
ulkukrts Kızlar her türlü önlemi alın kesinlikle ben almadım hamileyken olsjn çatlarsam çatlağım dedim ama Doğumdan sonra resmen harita gibi göbeğim pişmanım
Buss28 Eşim mustelanın çatlak önleyici kremini almış ama bilmiyorum nasıl marka olarak iyi bir marka anne ve bebek için en doğalı bakalım ve daha 15 haftalığız bacaklarıma doğru kırmızı kırmızı çizikler olmaya başladı
Sdayvs Lierac çatlak önleyici başladım ileride görüşlerimi yqzarım bu arada hepsiburada da cok uygun 95 tl
Curlymom Ben incia nın karın çatlağı için olan kremini kullanıyorum 8.ayımda da meme ucu için olan kremini de kullanacağım.Tamamen temiz içerikli instagramda da mühendisinoğlu tavsiye ediyor bebeğim için de ürünlerini o markadan aldım pişik kremi masaj yağı vs diğer markalar kimyasal içeriyor.Hepsiburada da ikisi biradada 60tlye almıştım