Uvercinka Arkadaşlar hamileliğimin 11. Haftasındayım, çok hastayım şuan. Aile hekimi agumentin verdi, içinizde kullanan oldu mu? Kullandığı için bi olumsuzlukla karşılaşan var mı? Acil yardım lütfen
shsn Uvercinka bence kendi kadın doğum doktorunuza danışmanızda fayda var. danışmadan kullanmayın bence
Mucizebebegim3 Uvercinka Canim sana bu tarz ilaclari kadindogumchnun yazmasi lazim agumentin 1000 lik bildgm kadadyla dusuk mg varmi bilmiyorm once kadi dogumcunla konus cok etkili bir antibiyotik o
Sena09 Ben 2 defa kullandım canım. Bu ilacı güvenle kullanabilirsin. Bana jinekoloğum vermişti. Gebelerin kullanabileceği bir antibiyotik.
merveker Ben de kullandım. Çok hastaydım ölüyordum resmen, kadın doğum doktorum vermişti. Gebelerde kullanilabiliyormus
Uvercinka merveker Buseeeeee Benim için sizin deneyimleriniz referanstır, çok teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için 🌹🙏
Buseeeeee Ben çok kullandım canim hamilelikte içiliyor ben bi sıkıntı yaşamadım için rahat olsun kadın doğum doktorlarda bu ilacı veriyor zaten . Ama sen genede doktoruna danış
Zynp01 Uvercinka bnde 5. Haftadayım doktor vermk zorunda kaldı çokhastayım karzarar ilişkisine bakarım kullanmaman daha kötü sonuçlara neden olur dedi
Elifarslannnnn Zynp01 bende 5 haftalık hamileyim doktorum diş için agumentin verdi çok korkuyorum şuan bebeginiz sağlıklı bir şekilde doğdumu😌
Elifarslannnnn Bende 5. Haftadayım doktor verdi kullanıyorum ama çok korkuyorum bebeğiniz suanda sağlıkmlımı doğurdunuzmu