Yarenderniz Kızlar hangi marka neler aldınız ya da almayı düşünüyorsunuz ilk gebeliğim hiçbir fikrim yok yardımcı olurmusunuz
Gulzade Yarenderniz neyin markasi ne soruyorsun kuzum. Mesela sampuanini bebek yagini mustela aldım biberon philps aldm eczane ürüleri derkem
Cigdemmcey Yarenderniz pişik kremi bepanthollbaby aldım Emzik ve biboron philips aldım Çamaşırları için ıncıa aldım Burun aspiratörü bruno baby Tırnak makası e bebekten Islak mendil kendim bir süre pamuk ve ılık suyla silicem bebek bezide sleppy düşünüyorum
Betul3535 Yarenderniz şampuan mustela pişik kremi hametan deterjan Roxy almayı düşünüyorum bez molfix , ıslak mendil uni baby yeni doğan tırnak ve tarak seti chicconun setini biberon ve emzik Philips Avent aldım.
Gulzade Yarenderniz sampuan ve bebe yagi mustela Biberon philps Bebek bezi molfix gobek bagi oyuntulu aldm dikkat et ozellikle Islak mendil sleepy aldım Tirnak makasi e bebekten aldm Dahada alincak var 😂😂
Badevehande Unibaby her ürününü çok begeniyorum henüz şampuan pişik kremi bebek yağı ve ıslak mendil almadım onuda paket halinde komili markası almayı düşünüyorum saf zeytinyağılı😊