ozlemkaramann Merhaba 19+2 günlüğüz 🍌 kızımız olacak ancak olm hareketini henüz hissetmedim. Yada hareket etti ben bebeğimin hareketi olduğunu anlamadım 😍 kaçıncı haftada hissettiniz ve nasıl Bi şekilde hissettiniz ilk hareketini anneler 🥰🥰🤰
Yusufeymeninannesi ozlemkaramann ilk gebelikte oğlum 4.5 aylıkken bi damar atip durdu kalp gibi. Ilk olunca geç hissediyorsun ikincisi hemen hissettim bide kız di ikincisi çok aşağıda bi kelebek vardı sanki tik tik :)) daha çabuk hissettim 14 haftalik
Lilensa ozlemkaramann ben 17 haftadan itibaren hissetmeye başladım şimdi 27haftalığım yumruk tekme ne varsa atıyor karnım şekilden şekile giriyor 😀😀
Aysegnl51 18.hafta da hissettm erkek benimki de .ilk başta balik gibi kayıyor. Gaz sıkışmasından farkli bi his zaten hissedince anliuosun.simdi mesela sag tarfima dokunuyor sonra göbek deligime geliyor 5sn sonra sola gidiyor oynuyir bildiğin karninma degiyor ya ayagi ya kafasi 😊 20. Haftadayim simdi. Bir iki hafta sonra tekme aticakmis bakalim simdiden saatleri düzenli bekliyorm hareket edecegi ani😊😊