gelin_34 Arkadaşlar benim 8 hafta bitmek üzere ben karnım şimdiden büyüdü gibi hissediyorum ve göğüslerim de büyüdü ve çok hassas benim gibi olan var mı ?@
Gozdeakan gelin_34 o dönemde benimde aynısı olmuştu.Fakat gaz şişkinlik mide ile ilgili ilerleyen zamanlarda vücut hamileliğie alışınca kendiliğinden iniyor😊en azından benim öyle oldu.Hatta 19. haftadayım karnım neredeyse hiç yok.
azizeguneyy gelin_34 karnınız şimdiden büyümez ilerleyen zamanlarda anlarsınız şu an çok erken😊 benim 30. haftadan sonra göbeğim çıktı.
yoyeomu12 gelin_34 bünye meselesi canım. kimilerinin iç karnı dar olduğu için 3-4 aylık hamileyken karnı sanki 9 aylık gibi duruyor. kimiside iç karnı geniş oluyor 9 aylık hamile ama sanki 5 aylık hamile gibi duruyor görünmüyor.
Deletedmom2224 gelin_34 8. Haftadan beri karnım var şuan 17 haftaligiz ve 6. Ayda gibi karnım var kimisinin erken çıkıyor ama tabi gaz sıkıntınız yoksa 😊 benim hiç gaz sıkıntım olmadı iki bebeğimde de karnımda hep erken çıktı 😊
Nurane001 Arkadaslar sizde akinti geliyormu .simdi bende 1azacik su gibi geldi .normalmi bu sizdeede oluyormu 21 hafta hamileyim
Hilallsen 18+5 im çıkmaya başladı karnım. Hele dar elbise giyince hamile olduğum direk anlaşılıyor. Dün öyle bir elbise ile okula gitmiştim. Okulda çocuklar hemen anlayıp sordular. Kendimde kilo aldım biraz. 50 den 56 ya çıktım. Bana göre biraz fazla büyüdü ama anneme göre gayet kibar ve küçük. Olması gerektiği kadar diyor fazla değil diyor ama bana fazla büyüdü gibi geliyor bilemedim artık 😊
Angelaa YamacDemirinAnnesi Göbeğin büyümesi kişiden kişiye değişen bişey ben mesela zayıf degilim biraz balık etliyim biraz gobegimde var yani buyudugunu düşünmüyorum daha aynı yani zaten çok küçüğüz daha ama bı arkadasimin 7.haftasinda daha göbeği çıkmıştı yani buna şahit olduğum için bu yorumu yapıyorum .
pyymamm gelin_34 baslarda gaz şişkinliği olup geciyomus. Ben yasamadım onu. Ama biz 16+4üz kendi olan göbeğim var hala hamile olduğum belli değil hiç sadece sertleşme var cok hafif
Gulsevm gelin_34 24. Ayıma kadar kimse inanmıyordu hamile olduğuma sonra bi anda büyüdü ben bile inanamadim🤦🏼♀️😂🤭🤭
Elif_t gelin_34 8. Haftaydı sanırım çıktığında. Çok gaz oluyordu hep şişkinlik. Bazılarının iç karnı geniş olup çok ilerleyen aylarda çıkıyormuş. Kayınvalidem 6. ayda çıktı diyordu ne kadar doğru bilemiyorum da😂 İkisi de normal tabii 😊