sdsd hamileliğimin basından beri tansiyonum hep düşüktü 8-5,9-6 hiç değişmedi 36+6 dayım 3 gündür 12-8 ,cıkıyor , tansiyonum yüksekmi seyrediyor acaba? gebelik zehirlenmesinden korkuyorum, daha kontrolüme bir hafta var hastaneye de gitmek istemedim ne yapsam acaba?
azizeguneyy sdsd ellerin ayakların şişmeye başlarsa anlaki gebelik zehirlenmesi bana doktorum öyle söylemişti son anda müdahale etmiştik duruma. ödemlerimden şişliklerimden anladı doktorum hiç tansiyona bile bakmamıştık
Berdogan sdsd tansiyonun olması gerektiği gibi cıkmış normal de zaten bu seviyede olması gerekiyor sen düşük çıkmasına alışmışsın o yüzden panik yapma. Benim de genelde düşüktür ama hamilelikte normal seviyeye geliyor bazen
ZAsk sdsd Hamilelik öncesi tansiyonunuzda eğer bu civardaysa kaygılanmayın. Tansiyonda bir ortalama var evet ama tansiyonda kişiye özel bir durum. Bazısı 12-8, bazısı 11-7 de iyi hisseder ve onun bünyesine uygundur. Çokta yüksek değil bence. Geçmiş olsun
azizeguneyy sdsd o zaman belki doğum zamanın yaklaşıyordur sanırım o zamanlarda tansiyon yüksek çıkıyordu galiba yani tansiyon çok yüksek çıkınca doğuma almışlardı burda bi bacımızı
sdsd ZAsk teşekkür ederim, evet hamilelik önceside hep 9-6 ydı, o yüzden endişe ettim, bana göre yükselmis, ama normal sevıyeye göre 12-8 iyi , o yüzden doktorada gitmedim 🙈