Gulgulhan34 ARKADAŞLAR SEZERYAN DOĞUMDA YADA NORMAL DOĞUMDA HANGİ KORSEYİ KULLANDINIZ. Kullanan hemen Doğum yaptığı gibi ilk hastanedemi kullandı?
ZehraAlbayrak Gulgulhan34 bende kullanmak istiyorum daha dogurmadim Doktoruma sordum hastaneden sonra eve gecince kullanmaya baslarsin dedi. Sanirim ilk iki uc gun kullanmak dogru degil demek istiyo sezeryan olucak benimde.
Mlssa Gulgulhan34 Hastanede kullanmaya başlayamazsınız bence yaa😕 Ağrı olur yani dikiş yeri.Doktorum 1 hafta sonra kullanabilirsin demişti
Jralkan Gulgulhan34 @owli_tr sarkici bengu yeni dogum yaptiktan sonra bu korseyi tavsiye etti , cok memnun kaldim diye ☺️
Gulgulhan34 ZehraAlbayrak yapma ya 🙄 ciddimisin?? Bende hastanede kullanırım diye düşünmüştüm canımya.. ozaman evde kullanmak daha mantıklı
Boncuk23 Gulgulhan34 canım ilk günler sanmıyorum kullanılsın. Duşa bike giremiyoruz dikişten dolayı. Doktor da ilerleyen günlerde kullan der kanımca. Doktoruna danış en sağlıklısı
abcd1234 İlk hamileliğimde sormuştum, “durun hemen derdiniz ne, görünüşünüzden önce sağlığınız önemli” demişti.şimdi düşünüyorum da haklıymış kadın.ilkinde bilmeden cahilce sorular sorabiliyor insan..
Gulgulhan34 abcd1234 aaa😁 ozaman ben hiç sormayayım. Sizden gelen bilgilerle aslında . Doğrusu Doğumdan 1 hafta sonrası mantıklı geldi banada canım. Sağılasınız💋🙏🏻🙏🏻
Gulgulhan34 Jralkan İnternete ne yazacağım Bengü’nün doğum sonrası kullandığı korse mi yazacağım Canım ??
Burcu16 Gulgulhan34 doktorum bi etkisi olmadığını söylemişti yinede göğüs altına çekilen den bir tane almıştım diz üstüne kadar takmak ne mümkün yanıyor zaten takabilene helal olsun 😀 3. Gün kenara fırlattım zaten 10 kilo almıştım 3. Ay sonra eski bendim
Gulgulhan34 Burcu16 yapmaya😁 zor diyorsun.. aslında haklısın da. O kadar ağrı dikiş vs. Bide korse işkence olurdu. İyiki varsınızda fikir oluyor banada 🥰🙂
yagmur_annesi Gulgulhan34 ben sezeryan oldum şal bağladım hergun biraz daha sıktım gobek minnacik kaldi korse denemedim hic
Gulgulhan34 yagmur_annesi ımmmm. Ama tatlım şal bağlamaya gücümün olacağını hiç sanmıyorum ama. Yinede sağolasın fikrin için. 🙂🙏🏻🙏🏻
ozgens Eve geçince kullandım. Dikiş yerimi tuttugu için rahat hareket ettim iyi oldu. Önce külot korse kullandım göğüs altına kadar boyu olanlardan.sadece bel kısmında korse vardı. Kalça kısmını sıkmayan bi yapısı var. Evde vardı Hm den almıştım .sonra yamuna kullanıcaktım doktorum gerek görmedi spor yap dedi 2 Aydan sonra sadece kaburgamın geri eski haline gelmesi için spor yaptım. Profesyonel destekle.Hiç mekik çekmedim 9. Aya kadar.cübkü hemen mekik çekmeye bağlı üst vücut Eksi haline dönmeden büyük kalıyor. Bu doğumumda da korse yerine karnımı sarmayı düşünüyorum. Daha etkili olduğunu düşünüyorum
Gulgulhan34 ozgens ımmm.. hm de varmı bahsettiğin korse canım . Aama ben karar verdim Doğumdan 1 hafta sonra kullanırım sanırım 🙂🙏🏻
Gulgulhan34 keyifkahvesi normal Doğumda pek sıkıntı olmuyor demekki canım.. ama sezaryen dikişleri ağrı yapabılırmış
himeros35 Korse takmak bel kaslarını zayıflatıyor Korse sadece göbeği içe itiyor sonra yine aynı oluyor Faydası olup olmadığı tartışılır ama bele verdiği zarar çok fazla Lütfen zararlarını da araştırın derim
Gulgulhan34 himeros35 aaaa🤔😱 hiç araştırmamıştım bu şekilde. Şayet öyleyse eğer ben hiç kullanamam. Çünkü belde fıkır var 🤭
abcd1234 Gulgulhan34 ben rezil olduğumla kalmıştım öyle😄o yüzden Doğumdan sonra az geçsin süre, sonra sorucam bu kez😁
Ayzaninannesi Gulgulhan34 valla canım bende daha dogurmadim. Ama bir külotlu aldım uzun birde sadece bel bolgesini saran aldim. Külotlu olanı arkadaşlarım hastanede kullanamazsn kanamaya bakıyorlar dediler belden olanı hastane çantasına koydum kullanabilirsem kullanıcam. Tabi burda kullanan yorumları da önemli deneyimleri olanlar yazar belki bende burda bekleyeyim😊
Gulgulhan34 Ayzaninannesi bekle canım:) 🤗🤗. Ama ben. Yorumları okuyunca hastanede takmamaya karar verdim. Sürekli kontrol ettikleri için zaten huzursuzluk verirdi
Burcu16 Gulgulhan34 ay canım sende iyiki varsın bekle bi dikişlerden sonra mesela dar elbise falan giydin ozaman giy benim gibi giyemezsen 😊