Ryakvrckk Arkadaşlar 4 haftalık hamileyim kasıklarımda ağrı vardı birde gaz sorunuyla doktora gittim doktor kanda enfeksiyon olduğunu söyledi ve cefaks antibiyotik verdi çok kullanma dedi ve bende ilacın kullanım talimatını okudum gebelerde ilk 3 ay tehlikeli yazıyor ne yapmalıyım ?
begrich Ryakvrckk için rahat etmediyse ve şansın varsa başka bir doktora görün. O da aynısını söylerse mecburen kullanırsın.
azizeguneyy Ryakvrckk çok kullanma ne demek belirli bi zamanı yok mu saati falan ? sabah akşam 1 kere gibi mesela
Melek36 Ryakvrckk doktorunuz verdiyse birşey olmaz. Zaten neredeyse butun ilaçlarda hamilelikte kullanmayınız yazıyor. B grubu ilaç kategorisinde olduğu için kullanılabilir diye biliyorum. Siz duzenli kullanın. Enfeksiyon bebeğinizi daha kötü etkiler.
BirVeraAnnesi35 Ryakvrckk bnde enfeksiyon dan çok antibiyotik kullandım ama çok kullanma açıklamasını anlaayamadım ne demek istedi acaba🤔 ama ilk üç ay hakkkında fikrim yok için rahat etmemiş belliki bence bi başka doktora daha sormalısın