Aleynaalper1 Vaaay be bugünlere geldikkk🤗😋 kızlar vajinamda aşırı ağrım var hareket edemiyorum sağa sola dönerken canım yanıyor eğilip kalkarken ağrıyor 😭 üstelik yarında alttan muayene edeceğini soyledi doktorum napıcam bilmiyorum 😫🤔
Boncuk23 Aleynaalper1 bebek aşağı inmiş demek baya cnm. Benim de öyle kemiğime sanki bıçak saplıyorlar gibi. Alttan muayenede de kasma kendini hemen bakar zaten.
Ayzaninannesi Aleynaalper1 ayniyiz canım benimde yarın randevum var kısmetse.. çatı muayenesi için korkma saniyelik bisey
Asli1546 Aleynaalper1 bende şuan çok kötüyüm kasiklarimda ağrı var sizce doğum sancısı mi ayırt edemiyorum
Melek42 Aleynaalper1 bende 38+2 olduk kilosu normal ama kafa biraz büyük dedi belki sezeyan olacakmışım aşagıda hissediyorum artık bebek kanala girmiş ama rahim kapalı dedi sizin nasıl
Asli1546 Boncuk23 normalde 35 haftalık hamileyim ama doktorum adet tarihinde yanlışlık var dedi geçen hafta 38haftalik olduğumu söyledi
Ebruss Günlerimiz aynı ve okurken kendimi gördüm😆 öyle baskı yapıyor kasıklarıma canımı acıtıyor bian önce gelseler artık. Uykular haram olduu😍
Aleynaalper1 Ebruss vallahi gelsin artık nasıl canım yanıyor hiç hareket edemiyorum cok rahatsız olmaya başladım artık 😭 sabaha kadar uyuyamıyorum😂
Aleynaalper1 Melek42 bebeğim 3 kilo kanalda benimde fakat çatın dar olabilir demişti benimde sezeryan ihtimali var yarın ona gore bakıp gün vericekmiş , karın bölgesi 1 hafta geride kalmış benimde😒
aslihandoganyigit Kızlar benimde vajinamın üst kısmında bazen yatakta dönerken, uzanırken veya otururken kemiğimden nefesimi kesen bir ağrım oluyor saniyelik bir şey ama tüm vücudum hissediyor 36+3üm bende bu haftalarda olması normal midir?