hatcekbra Sizi anlayan anladı emin olun. Değer yargıları olan, geleneksel, ahlaki kurallar ve kanunlar çerçevesinde yaşayan bir milletiz. Resmi ve dini olarak hem nikah, hem çocuğun tanınması gerekiyor. Dini nikah için resmi nikah şart. Kesinlikle katılıyorum insanların özel hayatı, tercihleri falan... Şu gerçekki arada resmi bağ yok, baba kabul etmese ileride çocuğunuza nasıl açıklarsanız. Resmi olarak ayrılsanızda nikahsız olsanızda babayı tanımak, maddi haklarından faydalanmak çocuğun hakkı. Geçenlerde Müge Anlıda tesadüfen izledim nikahsız birliktelikten olan yaklaşık 30 yaşında bir adam hüngür hüngür ağlıyor babam bana soyadını vermiyor. Kimliğim yoktu, sokaklarda büyüdüm, başıma gelmeyen kalmadı diye. Kimseyi yargılamıyorum kadın güçlüdür elbet bakar çocuğuna, kendine güveni de var evet anlıyorum. Amaaa dünyada insanların başına herşey gelebilir yeniden evlenirsiniz adam istemez çocuk hooppp yurda, Allah korusun ölüm var çocuk sokağa. Nacizane fikrim ve aklımın yettiği kadarıyla; bunu kendinize yapmayın hanımlar. İllaki bu durumlar içinde de istisnalar vardır, tıpkı resmi nikahlılar gibi... Ama unutmayın adı üzerinde resmi... Kanuna uygun olan... Kadın dünya üzerindeki en kıymetli varlık, kendinizi değersizleştirmeyin. Rabbim herkese hayırlı doğumlar nasip etsin. Sağlıcakla... 🙏