Denizgumuskaya Son adet tarihim 24/08/19 22 Eylül de hamile olduğumu öğrendim 66 hcg değeri ile 2 gün sonra tekrarladım 138 çıktı 01/10/19 da yeniden verdim kan 1365 çıktı dün verdimdeyse 11063 çıktı bugün ultrasona girdim fakat kese var Bebek yok dedi ama kesenin içinde kese var dedi başka da bisy demedi bu ne ki boş gebelik mi oluyo 15 gün sonra tekrar gel bakalım dedi gönderdi 😪😪 korkudan isthm kaçtı geldik geleli yataktaym
Deletedmom2224 Denizgumuskaya kese içinde kese dediği yolk saç kesesi yani bebeğin 9. Haftaya kadar bağlı olacağı kese. O kese varsa bebek de mutlaka gözükür hiç merak etmeyin. Söyle doktorların hiç bir şey anlatmadan insanı yollamasina çok sinir oluyorum. 1 haftaya bebeğinizi görürsünüz merak etmeyin
Suveydaa Denizgumuskaya canım betahcg normal gebeliklerde iki günde bir iki katına çıkıyor. Boş gebelik, dış gebelik yada diğer durumlarda artış bu kadar fazla olmuyor. İçini rahat tut gerekirse yarın başka bi doktora git bence.
Deletedmom2224 DnzNhr ahh ahhben nefret etmişim bu doktorlardan. 6 haftalikken şerefsiz bir doktor sağlıklı bebeğimi kurtaj edecekti nerdeyse siz düşünün. Burda bebek yok gel alalım dedi yani orda bilmeyen bir insan olsa aldırırdi o çocuğu al sana cinayet.
Denizgumuskaya Rbs111 ya insallah canm 😰😰😰 kesenin şekline bakılırsa ilerler dedi ama o iki kese deyince Bebek de yok deyince kötü oldum açıkcası
Denizgumuskaya Sağolun kızlar içimi rahatlattınız 🤲🏻🥰🥰🥰🥰 valla insan o kadar korkuyo ki tam alışmış derken öyle demeleri kızım küçük evet olabilir de beraber büyürler die hayal kurarken dün yaşadığım şey cidden yıkılmıştım kızıma bakamadm bile 😔 ve diyorum ki hala sırf onu istemeyenlere inat hayata bana ablasına sımsıkı tutunsun 😪o Benim minik mucizem ... bu arada kızlar dün demeyyi unuttum kesenin halinden sağlıklı olup olmadığı anlaşılır mi doktorum keseye bakınca ilerleyecek dedi birde folik asit verdi o ne icin mecbur almak zorundamiyim 🧐😔
Suveydaa Denizgumuskaya sen iyi olursan evlatlarında iyi olur, doktorlar artık tahmin edebiliyor tecrübeleriyle ultrasonlarda kuzum. Folik asit ise bi çeşit vitamin bebeğinin gelişimi için ilk üç ay kullanman gerekiyor.