Zuhrem Merhaba arkadaşlar çok şükür bende doğumumu sağlıkla yaptım. Bu benım 2 doğumum oldu bende bu platformu 4 haftadan beri takip edenlerdenim üstelik yeni panik atak( ankasiyete) ile tanışmıştım her gün ölüp ölüp dirildim ilaç alamadım ilk 4 ay çok zor geçti her gün bir yerime birşey oluyor kuruntusuyla geçirdim neyse hanımlar Allah yardım ediyor bir şekilde asıl önemli konu 2,defa sezeryan olmamdı ve bunun için 5,6 doktor gezdık en sonunda Beylikdüzü’nde medıcına intercinal da Ali Metin celeple tanıştım 33 haftamda çok sevdim herseyi anlattım oda bana 35 haftamda 2 ekimde yani 38/3 doğum tarıhi verdi ve o beklenen gün geldi akşam saat 12 den sonra hiçbirşey yiyip içmedim ki stresten hiç yiycek gibi değildim sabah saat 7 cümbür cemaat hastahaneye giderek yatış işlemlerini yapıp odamıza çoktık hemen hemşireler önlük giydirip ntsye bağladılar kızım durmadan soruyor anne nereye götürecekler seni ben duygusallıktan cevap veremiyorum ameliyat için almaya geldiler asansörde eşim kızım eşlik etti ameliyat kapısına kadar beni içeri alırken kızım hüngür hüngür ağladı tabi bende göz yaşı sel tam 9;10 gece içeri aldılar doktorum geldi ben yapamam diye ağlamaya başladım resmen kaçmaya çalıştım ama anestezi doktoru beni sakınleştirmeye çalıştı derken doktorum bana sarılarak sedye uzattı bu arda kızlar ameliyat odası çokkkkkk soguk en son ismimi sormuştu bir uyandım üşüyorum diye bağırıyorum uyandırma odasına almışlar sonra beni odaya aldılar prensesimle ilk buluşmamız muazam bir seydi. Korkmayın kızlar öyle abartılacak dayanılmayacak bir agrı sızı yok zaten durmadan serum ve agrı kesici veriyorlar ilk kalkışta yere bakmadığın süre sıkkıntı yok. Doğum değil beni mahfeden göyğslerim mastit olmuşum günlerdir Çok acı cekiyorum hala göyğslerim düzelmemiş maalesef kuzuma mama veriyorum. Benim hikayem bu kadar herkese rabbim kolay doğumlar nasip etsin özellikle panik atak olanlar ben sizi çok iyi anlıyorum korkulacak hiç bir şey yok Allah yardım ediyor 🦋🦋😘
Berdogan Hayırlı olsun sağlıkla büyüsün inşallah.. tek sorum 2. Sezeryan için neden 5/6 dr gezdiniz acaba ? Benimde 2. Olacak da merak ettim
Zuhrem Berdogan bir türlü doktor konusunda içim rahat değildi psikolojik heralde benimkisi. Allah yardımcınız olsun