Hllhnm Hatiicccccee01 Bol kasılmalı agrılı bide bel agrılı devamlı tuvalet yolu gece uyuyamayı ve dogum korkularını saymassak iyyşizzz elhamdulillah 🤣
BirVeraAnnesi35 Hatiicccccee01 34+4 üz ama zorlanıyorum 🤦🏼♀️Karın ağrısı kasılmalar yaklaşan doğum merakı ve heyecanı 🤔🤔
2Princess1Mom Hatiicccccee01 34+1 ne yesem mide yanması yapıyor. Hamileliğim boyunca tek zorlandığım şey. 🙄 onun dışında bebiş sürekli mesane üzerinde 2 saate bi dolmuş şekilde tuvalete koşuyorum. Kız bebiş bekliyorum inşallah ilk gebeliğim 😍
Gizoo Hatiicccccee01 keyifli bana göre aslında bitmesin istiyorum 😊 ama bir yandan da doğduğu göğsüme konduğu anı düşünmeden edemiyorum. Bugün misafirlerim vardı belim ağrıdı onun dışında iyiyiz oğlumla hele de hareket ettikçe ♥️ Allah hepimizin evlatlarına sağlıkla kavuşmayı nasip etsin 🤲🏻🍀
Hllhnm Hatiicccccee01 insallah insallah zaman gecmek bilmiyor🙄 Birde idrar yolu enfeksiyon cıktı erken dogumu tetikliyormus öyle boyle korkularşa gecıyor günümüz 🦋
Hllhnm 2Princess1Mom benımde midem cok rahatsızdı her tedigim sey bogazlarımdan yanarak geri gelıyordu kutu kutu gaviskon renni bitşryordum sonra doktorumdan Allah razı oldun 2hafta once bana bi ilac verdi sabah ac karnına içiyorum cok sukur yanma eksime falan kalmadı ne yesem massalahı var tavsiyem doktoruna soyle
2Princess1Mom Hllhnm İçtiğim gavisconlarin hatti hesabı yok. 1 hafta sonra kontrolüm daha etkili birşey isteyeceğim bende 🤦♀️ birşey yemeye korkuyorum artık
Elif_murat Hllhnm pulcet hap. Aç karnına içiyorsun, sonrasında turşu da yesen acı da hiç Bişey rahatsız etmiyor 😍😍
Hatiicccccee01 Benim 2Princess1Mom ya benim bilmiyorum sizinkisi öyle mi sağ kaburgam o kadar ağrıyor ki anlatamam elimi oynatamıyorum batma hissi var uzandığımda sıkıntı yaratıyor kalkacağım zaman öyle 😪