Beklenenan Kızlar 2 saat oldu olmadı heralde agrım var diye post açtım bilenler biliyo 40 haftalığız açılmam yoktu. Ilk defa sancım oldu acile gittik net çekildi sancım yuksek çıktı açılmam 2 cm olmuş yatışım yapıldı litfen dua edin kolay bir doğumum olsun 😐 odaya kimseyi almıyorlar annemde şehir dışında doğum başlayınca gelecek çalışıyor çünkü çok yalnız hissediyorum kendimi odaya geldiğimden beridir ağlıyorum ya
Ilkheyecanim Beklenenan suyun felan gelmediyse evin de yakınsa keşke eve gitmek isteseydin inşallah açılman hızla çoğalır ve kolay bir doğumun olur Rabbim yardımcın olsun canım
Hllhnm Beklenenan Hiç sıkma canını içini gerah tut evladına kavusacagını düşün Rabbim yar ve yardımcınız olsun sag salim bebeğini kucagına ailmayı ve bi avazda kurtulmayı nasip olsun insallah
Anyaangie Hayırlı doğumların olsun inşallah canım,bebeğini koklayacağın anı düşünüp rahatlamaya çalış 🌸
Beklenenan Ilkheyecanim doktora da dedim de canım sancım çok yüksek çıkmış doğum başlayabilir dedi onun için Göndermedi
Beklenenan Semraca alt tarafa bir baskı oluyor canım ve bebek karnımda çok toparlandı çok rahatız etti
Semraca 260818 kız doğuma gitsem post açar mıyım o durumum olur mu olursa sıkıntıdandır o zaman da yazar dururum hatta en son kızlar ıkınma geldi ben kaçar yazarım 😂😂😂😂
Sevilypc Beklenenan rabbim yardımcın olsun canım tek solukla sağlıcakla kucağına al bebişini ve inşallah buraya da yaz güzel haberini ver bizlere💕💕
gulsumklc2 Beklenenan allah yardımcn olsun ve kolaylık versin duamdasn🤲🏻 Dgumunda ltfen benım bebegımede et bir mucize olsn sapasaglam dogsun dye🤲🏻🤲🏻
Semraca Beklenenan teşekkür ederim iki gecedir benimde öyle 39+1 olduk ama sabah bir şey kalmıyor yarın kontrolde bakalım artık ne diyecek