Kubra_22 Kızlar tam 6 haftalık hamileyim şu 3-4 gündür midem çok bulanıyor sabah bulantım olmuyor hiç ama gün içerinde sürekli midem bulanıyor henüz hiç kusmadım ama sürekli öğürüyorum bir yediğimi bi daha asla yiyemiyorum. Sizin nasıl geçiyordu bu evreleriniz
kitapkurdu Kubra_22 ben de 9.haftadayım 3 haftalıkken öğrendik ve o zamandan beri ben de aynıyım. Bütün gün yemek yiyemiyorum öğürüyorum. Kussam rahatlarım belki
ilkanneligim Ayy bende 7 haftalık hamileyim doktorum mide bulantısı için ilaç verdi ilkte kusmuyordum sonradan sabah kusmalarım gece kusmalarım olunca verdi ilacı ve bugün 7 kilo kaybettiğimi öğrenen doktorum 3 büyük serum verdirdi bana hepsini aldım aynı anda ve şuan hamd olsun iyiyim ama serum sadece bu gecelik fayda edecek dedi sonraki günler ne yapayım yataktan cıkamıyorum resmen çubuk kraker beyaz leblebi hepsini denedim hiçbişe fayda etmedi etmiyo banada 🤢🤮🤮
Ummugulsum_44 Bende prilam dr kullanıyorum çok iyi geliyor neden anladım bugün içmeyi unutmuşum akşama kadar yediğimi çıkarttım eşimde ders olsun unutma ilacını sakın dedi gerçekten ilaç tutuyormuş beni ilk başlarda vardı bulantım ama böyle kötü değildim gerçekten Allah hrpimizin yardımcısı olsun valla
Esrahmet Korkutmak gibi olmasın ama 27.haftadayım hala bulantılarım ilk günkü gibi devam ediyo Doğuma kadar sürer dedi doktorum alışmam lazımmış:)
ktnzehra49 11 haftalık hamileyim hamileliğimi ilk öğrendiğimde 66 kiloydum şimdi ise 63 kiloya düştüm bulantıdan hiç birşey yiyip içemiyorum bir ayda iki kez serum aldım iki gün etki etti sonra yine aynı üstelik doktorum ilaçta önermedi bebek küçükmüş iyi değilmiş 😤😶