Biz eşimle şöyle bı karar aldık 1 çanta 1 bavul hazırladık hazırlarken Suna dikkat ettik acil bir durumda evde yalnız İsem direk sırt çantasını alıp gideceğim o yüzden onun içine tam takım hemşireye verilecek bir set kendim için pijama ve gecelik terlik patik çorap depend çatal kaşık çay bardağı ve çay kaşığı ( biberon emzik almadım ebe istemiyor gerekirse çay kaşığı ya da şırınga ile beslenecek inşAllah gerek kalmaz ) birde her ihtimale karşı taksi parası koyacağız
Bavula
Benim için
büyük havlu saç havlusu ve el havlusu
Depend
Emzirme atleti sütyeni
Gecelik, pijama, Hırka, yelek, patik çorap, kalın çorap, yün çorap, çıkışta giyeceğim kıyafetleri, göğüs pedi,makyaj malzemeleri, yastık kılıfı
Bebek için
Çıkışta giyeceğim 10 lu takım
2 tane 5 li takım
Uzun kollu çıtçırlı badi
Çıtçıtli atlet
Yedek çorap eldiven
Muslin örtü
El örgüsü battaniye
Yedek ağız mendili ter havlusu
Toplam 20 adet bebek bezi (hemşireye verilecek paketin içinde de var )
Temizleme pamuğu
Saf su ile ıslatılmış ıslak pamuk
Bunları koroplasttan aldığımız citcitli poşetlere ayrı ayrı koyup üstüne ne varsa onu yazdık maalesef lohusa tacı terliği koyamiyorum eşim orda kullanılan hiç bişey eve gelmicek çöpe atarız dedi o yüzden vdr giyip resim çekeceğim isterseniz siz goturebilirsiniz 😊 genelde sarı örtü Dr konuyormus ama ebemiz sarı kullanmayın sarı ortersiniz çocuk sarılık olursa ayırt edemezsiniz dedi. Kağıt havlu, peçete, normal ıslak mendil için yer kalmadı bunları hastane yakınından alabiliriz diye düşündük