Sadu iyi akşamlar mis kokulu meleklerimin güzel mi güzel anneleri 🥰 benim içimden buraya hissettiklerimi ve duygularımı yazmak geldi, bakarsınız ya yalnız değilimdir ve benimle birlikte aynı duygulara sahip olan anneler veyahutta anne adayları vardır ... Şu an tam 26+3 Meleğim, Zeynep Sıla’m a hamileyim ve tabi ki de herkes gibi bir an önce sağ sağlim kucağımıza alıp ona kavuşacağımız gün’ü bekliyoruz 🤗 Benim bundan tam bir buçuk yıl evvel sonu kötü biten bi hamileliğim olmuştu, ilk hamileliğim di ve 12. Haftama kadar kanamalar ile geçti ve ankara da gittiğim her doktor düşük tehlikesi diye progestanı dayamaktan başka hiç birşey yapmadı ... 12. Haftanın sonlarına doğru kafa dinlemek amaçlı ailemin yanına sakarya ya gittim ve orda da doktorlara görünmek istediğimde dünya başıma yıkılmıştı çünkü bebeğimin beyninin kemikleri gelişmediği için anensefali + spina bifida teşhis i koymuşlar ve bir an önce alınması gerektiğini söylemişlerdi (Folik asit eksikliği) ... o anı hiç unutmuyorum Rabbim kimseye yaşatmasın inşallah! O günden bu güne çok acı çektim, çok göz yaşı döktüm hamile bi bayan görünce veya bir bebek görünce ağlar ve uzaklara dalardım, acaba benim evladım yaşadaydı ne olurdu diye ama her zaman kendime şunu dedim; yıllarca çocuk sahibi olamayan kadınlar var malesef ki kucakları yıllardır boş, evlatlarını kaybeden anneler var onların acısıyla senin acın bir olabilir mi? Doğduktan sonra kaybetseydin daha mı iyi olurdu? Demek ki bu da sizin imtihanınızmış, Rabbimden sadece hayırlısını dile dedim ve bir yıl sonra bana tekrar bir evlat nasip etti şükürler olsun 🙏🏻 Şimdi her yeni güne uyandığımda ellerimi karnıma koyup onun orda olduğunu hissetmek için can atıyorum, birazcık kıpırdamadığı zaman ödüm kopuyor acaba iyimi acaba bişey mi oldu diye yüreğim ağzıma geliyor ama sonra benim minik mucizem bana sanki ‘Annem korkma, burdayım ve iyiyim’ der gibisinden tekmeleri ard arda atıyor ki değmeyin keyfime 🥰 şükürler olsun diyorum Allahım, sana sonsuz şükürler olsun ki bana bu duyguyu tatdırıyor layık görüyosun ve sonra bir de ekliyorum; nolur Allahım ben onu içimde hep hissedeyim, hiç durmasın hep tekmelesin diye 😌 yani uzun lafın kısası canlarım Rabbim hepimize evlatlarımızı sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin ve ayrıca isteyen tüm kadınlara bu duyguyu tatdırsın kucaklarını boş bırakmasın ♥️
Sabia Sadu benimde 1.buçuk yıl önce 19 haftalık bebeğimi kaybettim seni çok iyi anlıyorum bende çok zor günler geçirdim rabbim kimseye yaşatmasın. Ve tekrar hamile kaldım doğumumu yaptım ve oğlum 5.5 aylık çok şükür bu günleri hasretle bekledim. Hem korku hüzün sevinç merak karışık duygular..ve bu duygularla nasıl hamilelik geçirdim unuttum bile. Sen benim yaptım gibi yapma her anın tadını çıkar canım❤️🤗
Sadu Sabia bu güzel yorumun için teşekkür ediyorum canım, Rabbim oğluna ve tüm evlatlarımıza sağlıklı ve sıhhatli uzun ömürler nasip etsin inşallah 🙏🏻 Duygularıma tercüman olmuşsun, kesinlikle tavsiyeni dinlicem ♥️