Esrayy Merhaba arkadaslar bişey merak ettim sormak istedim su an 13+1 gebeyim sormak istedim cinsiyeti ne zaman belli olur birde devlet hastaneleri cinsiyeti söylemiyormuş bilgisi olan var mı 🌹
azizeguneyy Esrayy aa benim doktorum devlette çalışıyor ben ondan öğrenmiştim. hastaneden hastaneye değişir bu durum. niye söylemesinler ki 🤷🏻♀️
Deletedmom124 Esrayy canım doğuda söylemiyorlar bazı kesimlerinde kız bebek istemiyorlar birşey yapmasınlar aldırmasınlar diye 🤦♀️
Esrayy Mavilianne teşekkürler:) ben normalde özele gidiyorum da malum testler giriş v.s baya ücreti tutuyor devlet hastanesini düşündüm ama 3 hafta daha beklemelimiyim bilmiyorum
Esrayy Deletedmom124 evet ben de doğuda yaşıyorum o yüzden öyle duydum ilk bebişim kız olsun istiyorum sağlıklı olsun da herkes aynı değil demekki
azizeguneyy Esrayy ha öyleyse doğru çünkü benimde doktorum 20. haftaya kadar söylemedi sebebi ise 20 haftadan önceki haftalarda cinsiyet belli olmaz o yüzden
Deletedmom124 Esrayy hayırlısından gelsin canım inşallah herkes bir değil ama bire bir şahit olduğum için söylemiyor çoğu doktor korkuyor adamlar
Deletedmom124 Esrayy bebeğine bağlı canım gösterirse belli omur ben ilk bebeğimi 12 haftalıkken öğrenmiştim göstermişti