Duyguali hulyafatmadmr hiç sorun yok inanın bana daha bugün gittim doktora 6+6 yım 5+2 de kesemizi gördük bugün ise kalp atışını 6 haftalığım daha o yüzden endişelenme derim için rahat olsun.
hulyafatmadmr Duyguali ben de dayanamayıp gittim. Çok şükür başlamış kalp atışları🙏 adet tarihimden 2 gün önde gidiyor. 6+1 dedi doktorum🙈
ant2602 hulyafatmadmr çok sevindim. O ses kadar güzel bişey bu yaşıma kadar duymadım. Her gittiğimde video çekiyorum. İleride izlesin onu nasıl heyecanla beklediğimi sesimin titremesini duysun. Tavsiye ediyorum çok güzel hatıra
Duyguali hulyafatmadmr Erken döllenmiş benim ise 1 hafta geriden geç döllenme oldu. Norma de 8.haftam yarın adet tarihime göre ama yarın 7.haftamıza giriyoruz.
hulyafatmadmr Duyguali Sonradan yakalar ama zaten bir hafta geri gelmesini sorun etmiyolar pek. Kucağımıza almayı da nasip etsin rabbim😊
[silindi] hulyafatmadmr evet ikinci bi doktora gittim kalp ati limi var geç döllenme olabilir adet düzensiz olduğu için bekleyelim dedi
hulyafatmadmr [silindi] kalp atışı varsa bu çok güzel. Burada çok okuyorum adetiyle uyumlu olmayan bebişleri. Üzülmeyin lütfen bunu demeyi hiç sevmiyorum çünkü insanın bir an bile aklından çıkmıyor ama en azından kalp atışı var demiş diğer doktor.
hulyafatmadmr [silindi] gittiğinde bebeği ilk defa mı gördünüz daha önce görmüşmüydünüz de gelişme olmadığını söyledi
Mevsimbahar hulyafatmadmr ohh iyi amin rabbim isteyen herkese nasip etsin bu fuygunun tarifi yok asla
Eliffffffffff hulyafatmadmr çok erken o haftada duyamazsınız büyük ihtimal ben 7.haftada duymuştum o haftalarda bende duyamadım
Ftmemne hulyafatmadmr şu an çok erken. En az 8 haftalık olöası lazım kalp atışı duyulması için.anlıyorum heyecanlısınız ama sabredin
hulyafatmadmr [silindi] ne diyeceğimi bilemiyorum benim de başıma geldi bir önceki gebeliğimde. Ama kalp atışı duyulmuş en azından bi umudunuz var