hulyafatmadmr Arkadaşlar biliyorsunuz dün kanamam olduğu için doktora gitmiştim. Keseyi ve bebeği gördü kalp atışı izlenmedi dedi. 5+4tüm dün küçük değil mi dedim haftaya gel kesin görmemiz lazım dedi. Eşim dayanamadı başka bir hastaneye randevu aldık yarın için. Ne olur dua edin yarın görelim kalp atışını çok korkuyorum. İyi düşünmek istiyorum ama elimde değil önceki bebeğimi de kalp atışı durduğu için kaybettim. Başına böyle bir şey gelip sonra kalp atışı duyan var mı?
Terspektif hulyafatmadmr canım çok küçük daha 1 hafta bekle bence panik yapma. Bende 5+3 te kese görüp 6+5 de kalp atışını duymuştum. Sakın panik yapıp korkma 10 haftaya kadar bekliyorlar kalp atışını bi aksilik olmadığı sürece.
Serra27 hulyafatmadmr Benim de o haftalarda duyulmadı 7. Haftadan sonra duyduk geç döllenme olmuş o yüzden
azizeguneyy hulyafatmadmr biz keseyi ve bebeği 5. haftada gördük. 6. haftada da kalp atışını dinledik. normalde kalp atışı 7-8. haftalarda dinleniyor. panik olmayın lütfen.
Fasulyemizzz hulyafatmadmr ya şuanda cok küçük bebek bile benım 7.haftada görüldü kalp atışı fln yoktu hic 6.haftads benide korkuttu doktorum kesin duymamız lazım azda olsa diye bir hfta cok canım sıkıldı 7.haftads gittim gümbür gümbür dü acele etme rahat ol geç oluyor çoğu
hulyafatmadmr Terspektif ben de öyle biliyorum doktora da söyledim pek iç açıcı konuşmadı sanki. Kanama için sağlıksız bir gebelik de olabilir falan dedi. Elimde değil aklımdan çıkmıyor.
Terspektif hulyafatmadmr canım kanama alanı filan varmıydı yani düşük tehlikesi mi varmış ki. Moralini bozma bol bol yat dinlen ayaklarını havaya kaldır kendini yorma bence de farklı bi doktora git muayene ol bi.
hulyafatmadmr Terspektif beraberlik sonrası oldu kanamam. Çok fazla değildi. Progestan verdi onun dışında bi problem yok dedi kesede de sıkıntı yoktu. Keseyi bebeği yolk sacı gösterdi ama kalp atışı alamıyorum dedi. Dünyamı başıma yıktı adeta
dfnomr hulyafatmadmr canim bende 6.haftamda gittim kalp atisi yoktu 6+4 te iliski sonrasi lekelenmem oldu doktora gittgmde kalp atisini duydum hala ara ara kahverengi lekelenmem oluyor bende bir onceki bebegimi kalbi durdugu icin kaybettim korkma icini ferah tut 8.haftaya kadar duyulmayabiliyor kalp atisi
Terspektif hulyafatmadmr canım daha ne olacakmış ki 🤦🏼♀️ Haftaya duyarsın kalp atışını da inşallah canını sıkma çünkü genelde doktorlar kalp atışı için 6 Haftadan sonra bi gün veriyor bi bakalım diye 🤷♀️
Serra27 hulyafatmadmr Doktor sadece kalp atışı yok demişti bebek var ya da yok demedi o yüzden bilemiyorum
hulyafatmadmr Terspektif inşallah duyarım. Yarın için randevu aldım başka yere umarım yarın duyarım ya da daha iç açıcı şeyler söyler belki doktor
Poncigim2508 5+2 de keseyi gördük dün 7 haftayla kalp atışını duyduk korkmayın inşallah bişe yoktur 🤲❤️
ddenizc İçini ferah tut, sen gerilirsen bebiş de hisseder. Burada birçok kişi kalp atışını 7 - 8 - 9. Haftada duyduğunu söyledi. Bazı doktorlar her sonuca hazırlamak istiyorlar ama böyle yaparakta strese sokuyorlar. Ki zaten şuan stres meyillisiyiz. Pozitif tarafta kalmaya çalış, çünkü daha çok erken... Bu arada ben 6 + 4de duymuştum...
hulyafatmadmr ddenizc zaten gerginiz sürekli. O kadar çok sordum ki şundan olabilir mi daha küçük değil mi duyarız değil mi diye bir tane bile içimi ferahlatan kelime söylemedi. Bu şekilde doktora olan güvencim de sarsılıyor.
duyguyilmaz Doktorun niye acele etti anlamadim. 5 kusurde kalp atisi duyan ben gormedim. Benim 5+3 gibi kese ve yolk kesesimi ne onu gormustu. 1 hafta sonra gittik vajinal bakmazsam duyamayabiliriz demisti ve alttan bakarak kalp atislarini duymustuk. Hic stres yapma.
hulyafatmadmr Fasulyemizzz geriye can sıkıntımız kalıyor. Keşke biraz bizi düşünerek bazı cümleleri kursalar. En kötüye hazırlıyor olmaları çok saçma. İki gündür sürekli uyuyorum, üzülüyorum belki de boşuna. Ah bu doktorlar bazen çok can sıkıyorlar.
Fasulyemizzz Ve benım de kese etrafında kanamam vardı ondan smra gittim duyulmadı ama kanama durmuştu Snraki hafta hem görüldü hem duyuldu