Aysesirac Ebiyim anladım canım bende erken gelebilir diye korktum da teşekkür ederim bilgi verdiğin için
Ebiyim Aysesirac rica ederim ne demek. Böyle bir durum olursa doktor bilgilendirir zaten ama erken doğumun kiloyla bir ilgisi yok. 🤗 endişe etmeyin
serife_ynmz Ebiyim ne kadar ictiniz bi gunde.ve kac gun?ben ilkinde icemedim.suan daha tecrubeli olmak istiyorm
Ebiyim serife_ynmz 2 büyük bardak filtre kahve en az 3 litre su içtim. 2 gün böyleydi. Sonra yine en az 3 litre su ki ben suyu çok severim 4 litre içiyorumdur. Ve günde en az iki fincan Türk Kahvesi. Sabah öğle ve akşam yapıyordum. Genellikle kahvaltıdan sonra ve ikindi vakitlerinde içtim. 🤗
Ebiyim Medinee23 amin. Allah kolay doğumlar nasip etsin inşallah. Teslim olmak gerekiyor biraz sanırım o zaman daha rahat oluyorsun. Artık 4 kg’nin üzerine devlet hastanesi bile sezaryen yapıyor. Sadece o anı yaşamak adına spinali tercih edin derim. Eğer sezaryen olacaksa.
Ebiyim ATC doktor bu konuda çok iddialıymış ben en fazla 100 gram yanılırdım hayatımın en hatalı tahmini oldu beni ters köşe yaptı dedi 🤗😂😂
Ebiyim Ulasbebek hahaha😂😂😂😂 yok ya bebiş 2 yaşına gelsin düşünürüm. Kardeşi ile arada 3 yaş ideal bence. Tabi Allah nasip ederse 🤲🏻🤗
Ebiyim Deletedmom5834 ben çok acıkıyordum. Gece yemelerim çoktu o yüzden hep gece yoğurdun içine Ceviz muz koyup yedim. Günde 2 yumurta yedim muhakkak. Protein ve kalsiyum ağırlıklı beslendim 🤗
Ebiyim mmrv ay benim inmedi karnım 😔 ne güzel inmiş sizin. Ben zaten kiloluydum ama hiç Doğum yapmamış gibi neredeyse. Hatta hastane çıkışında bir kadın kaç aylık dedi 😬🙈
mmrv Ebiyim ay merakli teyzeler bitmez ya bende zayif hamile.kalmadim.aslnda ama.karnim cok buyumedi 5 gun sonra doktoruma kontrole gttgimde o da şok oldu baya duzdu karnim ama bende de basen var malesef :))) popo ve basene gitmis:)
Ebiyim IremSare doktor size bir açıklama yaptı mı peki? Bizim önden gidince babamız tombik doğmuş o yüzdendir dedi. Beslenme, genetik bir çok sebebi olabilir.
IremSare Ebiyim babası ve benim doğumum 3-3.5 kilo arası. Şuan sekerim normal düzeyde kontrol altina aldik bir sıkıntı yok. Şekere genetik yatkınlık olabilir dedi benim ailemde var, bi dahaki kontrolde detayları konuşuruz sen diyete devam et dedi
Ebiyim Songultombul123 bizim bebiş daha 18. Haftadan beri ilerideydi 😬detaylıda 22. Haftamda 5-6 gün önde çıktı sonrasında hep ilerideydi