gulsumklc2 Elifikraveannesi jarpierre sayfası var instagramda ben aldım canım lacivert kadife şok şık bsey geldı aldgım en guzel üründü kredi kartıyla odedım uc gn ıcınde geldi sorunsuz
Nurrrrr444 Elifikraveannesi almira lohusa var fiyatları uygun gecelikler gayet kaliteli ben aldım ve gayet memnunum
Ceylin96 Elifikraveannesi canım lohusasepeti.com tek adres diyim sana ben ordan aldım gecelik takımı 100 tl idi yumuşacık pamuk ve A kalite çok güzel çok memnun kaldım tavsiye ederim sana canm
Deletedmom133 Elifikraveannesi canım.kapida ödeme bulamazsan gotti gidiyor çok güvenilir bir site kartla alabilirsin ben herşeyimi ordan aldım mama sandalyesu sineklik kıyafet bebek malzemeleri hemende geliyor
Elifikraveannesi Nurrrrr444 dün sipariş ettim dediğin siteden canım. 150 tl ye sabahlıklı pijama takımı aldım. Bugün geldi. Gerçekten kumaşı harika. Ve birebir resimdeki gibi geldi. Teşekkür etmek istedim 🙏🏻🥰
Esmeray_Emine Elifikraveannesi instagramda hamilecarsim isimli sayfaya bak canim ben ordan gayet kulla isli bi takim aldim hemde pelus yelekli ve pelus terlikli bi takimdi 140 liraydi benim cok hosuma gitti