Bkm2398 İyi akşamlar anneler,anne adayları 5.ayıma giricem ama göbeğim hiç çıkmadı hamileliğimin ilk haftasında 69kiloydum bulantım yüzünden 60kiloya düştüm şuan 64düm ama göbeğim hiç yok çok üzülüyorum hamile kıyafetleri aldım ama bos bol oluyor aranızda benle aynı durumda olan varmı göbeği çıkmayan
Ecrinimm Bkm2398 ben 8aya girdim çok az var karnım iç karnım geniş 2.hamileliğim ikisindede aynıı daha güzel çıkmamması rahat hareket ediıyosun bence sevin
Eseenn Bkm2398 Benim de 7 den sonra çıkmaya başladı. Şuan 8 aylık ama görünüşte hiçte öyle gözükmüyor takılacak bi durum değil bebeğin kilosu yerinde olsun yeter 🥰😊
Bkm2398 Ecrinimm orası öyle hafif işlerimi kendim yapıyorum gün içinde hemen yorulmuyorum ama bilmiyorum üzülüyorum 😣
Bkm2398 Minikmucizem_ normal olarak ilk gebeliğim eşim ailem hevesle aldılar rahat giyeyim diye pantolonu esortmanı tişörtü ama bol oluyor işte
Bkm2398 ozlemkaramann aynen öyle canım diğer gebeleri görünce üzülüyorum herkes diyor daha iyi keşke bizim öyle olsa ama ilk çocuğum hevesleniyorum 😋
Ecrinimm Bkm2398 emin ol bebeğinin sağlıklı olması çok önemli etrafımda çok var karnı burnuna kdar şişen ama bebeği küçücük doğan
Evinanne Bkm2398 bende 28 haftalığım 22 haftadan sonra çıktı karnım çıkmayınca bende telaş ediyordum😂 şuanda da dışardan belli olmuyor zaten tesettürlüyüm bol giyiniyorum☺️
Cananmehmet Bkm2398 canım benimde aynı valla hiç karnım yok nerdeyse kimse anlamıyor diye uzuluyordum hatta. İç karnın geniş dediler banada 23 haftaligim
Aygnrbasak Cananmehmet ben 25 Haftalığım kim görüyor aaa hic karnın yook tabi öncesinde hsmile misin diye soruyorlar bu soruyu soran hamile olduğumu nerden anladıysa sanki karnımızın büyümesi kabahat
Terspektif Bkm2398 bende aynıyım. bugün kayınvalidem görüntülü arayıp karnına bakayım dedi hiçbişey yok hala bizi mi kandırıyorsunuz diyo 😂 o derece hala 😔
lilayda 9 haftaliğim inanmicaksiniz ama eski pantolonlarima giremiyorum hepsi sıkıyor. Bende bu durumdan çok muzdaribim kızlar. Düzenli ve az yiyorum ama karnım kocaman çıktı herkes anlıyor hamile olduğumu. Diyet yaparsam da bebisko nasil büyücek
Minikmucizem_ lilayda suan gaz ve siskinlikten oyle. 3 ay sonra normale doner merak etme. Benimde o haftalarda bazen kocaman oluyodu sisiyodu ertesi gun normal eski haline geri donuyodu
ballicoreklerim Bkm2398 bende 5 Aydayım dün dügünde herkes Doğum yakın mı dedi sanırımm baya büyümüşüz ☺️🤣 iki tane olunca böyle normal sanırımm