burcuburcu [bilinmeyen] bende tam tersi hande kahvaltıyı öncesi çok kötüyüm kahvaltı yapınca rahatlıyorum ne yiyosun kahvaltıda acaba ağırmı geliyo yediklerin
Sedafirat [bilinmeyen] canım bende senin gibiydim domatesten oluyormuş simdi çok şükür kahvaltı da sıkıntım kalmadı
Sedafirat [bilinmeyen] domates asitli canım o da mide asidiyle karışınca mide ekşimesi yapıyor hele de özellikle çiğ domates daha ekşime yapıyor
Burcuk [bilinmeyen] ben öyle oluyordum gaz oluyordu sonra çıkarıyordum ama anlık oluyordu neyse ki 18. 19. Haftada geçti çok şükür
Zeynep23 [bilinmeyen] evet canım benimde domatesten oluyormuş bütün yaz malum domates bol yiyordum ee şimdi de kış almıyorum yemiyorum bi sıkıntı Yok herşey domatesten miş sonradan anladım sen şimdiden anla 🤣
Damla________ [bilinmeyen] ben oncedende şimdide otursam 1 kilo güzel domates yerim yani şimdi tadı yok gerçi yerine havuç yeriz bizde
Sedafirat [bilinmeyen] öyle canım onun yerine havuç ye gözlere de iyi geliyor havuç ayrıca biliyor musun domates çok iyi bir progestan düşük riski gebelere bol bol domates ye derler