Minikmucizemizz Kızlar yumurtlamayi degerlendirdim bugun çatlama oldu buyyk ihtimal degerlendiremicem 😔 bu sekilde hamile kalan oldumu 🙄🙄
Pnrbtr Minikmucizemizz ben temmuzda yumurtlamadan 2 gün önceki ilişkiyle hanile kaldım. Ama kimyasaldı.
Deletedmom2224 Minikmucizemizz maalesef çatlama günü değerlendirilmeli 😔 Ama sperm ler 3 gün kadar canlı kalabiliyor belki işe yarar hayırlısı olsun Rabbım nasip etsin en yakın zamanda 🤲🏻
Tugbayucesoy Minikmucizemizz yumurtlama günüyle beraber 5 gün günde 1 defa iliskiye girdim ben ilk denememde hamile kaldım keşke bu günü de degerlendirebilsen
Deebg Minikmucizemizz adetim bittikten sonra ovulasyon testine başladım ama 2. Çizginin rengi gittikçe açılıyor normal mi sizce
Minikmucizemizz Tugbayucesoy bende istiyorum kuzum ama eşim hasta zorlada bişeye benzemez bu işler of ya şansima hep ilk defa ovülasyon yaptim boyle oldu 😔
Pnrbtr Minikmucizemizz canım spermler vücutta ortalama 72 saat canlı kalabiliyorlar. Tutma ihtimali var. Önemli olan çatlama evet ama sperm orda haZır bulunursa direkt dölleniyor. Değerlendiremeyeceksen umutsuzluğa kapılma
Deletedmom2224 Minikmucizemizz dün olduysa sıkıntı olmaz canım spermler canlı kalıyor 2 3 gün zaten günü birlik olması lazım sıkıntı yapma
Ladygirl Minikmucizemizz bende değerlendiremicem kuzum sorun güzel olmuş. Aynı gidiyor çatlamalarmız:) Allahım hayırlısını nasip etsin olcağı varsa olur ben bu çok üzerine düştüm:S
Minikmucizemizz Ladygirl aynen bende bide ne zama yumurtladigimzi filan biliyoruz ya o daha bi stres yaratiyo
Tugce1803 Deebg koyu gördüysen ondan sonra açılması normal. Ama görmediysen adet gününe kadar devam et belki geç yumurtlayacaksındır
Minikmucizemizz Deletedmom2224 inşallah dedigin gibi olur kuzum adama 1 saattir kaş göz yapiyorum iyice tırsmaya basladi 😂😂