Misss94 adet olmam gereken günde midem çok bulandı ve kustum adet olacağım zaman sadece karnım ağrırdı mide bulantım olmazdı kustum ve karnım adet olacakmış gibi çok ağrıdı bu arada ben dört senedir tedavi görüyordum adet olursam adet günümde tüp bebeğe başlayacaktık adet günümde karın ağrım olunca heralde adet görücem tedavi de başlar diye düşündüm aynı adet ağrısı gibiydi çünkü. Ama kusunca da tuhafıma gitmişti hiç öyle olmazdım ve aşırı halsizlik uyku halim göğüslerimde ağrı iştahsızlık oldu karın ağrım da sadece adetimin başlaması gereken günde oldu sonrasında olmadı yani anlayacağınız karın ağrısı dışındaki diğer hiç bir belirti adet belirtim değildi adet olacağım zaman sadece karın ağrım olurdu iştahsızlık göğüs ağrısı halsizlik kusma gibi şeyler olmazdı adet günüm beş gün geçince de test yaptım çift çizgi gördüm inanılmaz bir duyguydu benim için tamamen mucize oldu 🙏 tüp tedavisi göreceğim diye beklerken kendiliğinden hamile kaldım rabbimin işi 🙏 şu an on haftalık olduk yarın doktor kontrolümüz var ☺️ Rabbim isteyen dileyen hakeden herkese nasip etsin inşallah🤲 herşey önce psikolojik ve sabır bunu çok iyi anladım yaşayarak🙏