Serpillll Ben aşırı sorunlu bir hamilelik geçirmeme rağmen asla kötü demedim. Sorunludan kastım, Kalp hastasıyım vucudumun alışmış olduğu ilacı biranda değiştirip başka bir ilacı kullanmak baya yorucu, ilk 22 hafta kustum, aşerdim, hiçbirşey yiyemedim. Ve zamanında mide kanaması geçirdiğim için aşırı kusmaktan ara ara hastanede yatmak zorunda kaldım😌 Sonra böbreklerimde büyüme oluştu, iki böbreğimde enfeksiyon kapmak üzeriydi ve değerleri düşüyordu 27-28 haftamda stent takılmak zorunda kaldım. Stentler takılmasına rağmen ağrılar sızılar hala var, vucudum okadar alıştı ki artık arada ağırmayınca acaba neden ağırmıyor diye sorgular oldum😀 30’cu haftamda adet ağrısıyla hastaneye gittim, erken doğum riskinden yatırıldım. 37+4’deyim, ara ara hastaneye yatmak zorunda kaldım. Bunların yanı sıra ailemden uzağım, ve bunların hepsini yanlız eşimle atlattım. 😌 Ve nasipse eğer ki beyfendiciğim oraya kadar sabrederse 12’sinde sezeryanım var. Diyeceğim o ki şükredelim hamişler, eminim benden daha sorunlu hamilelik geçirende vardır. 🙏 Rabbim herkeze rahat bir hamilelik nasip etsin😌