Deletedmom133 https://ilkadimlarim.com/hamileler-hakkinda-az-bilinen-sasirtici-gercekler asiri yuksek ses fetusun isitme duyusunazarar verebilir kismini oku olur mu. Hala internette arastirabilirsiniz diyorsun. Diyorum ki Zaten sorumda internette zararli oldugunu okudum. Bu site disinda bir kac yerde daha. Hatta tibbi calismalar gordum. Sesin bebek uzerinde etkisi hakkinda. Siz ne diyorsunuz diye merak ettim. Sanirim Okudugunuzu anlamiyorsunuz. O yuzden guluyorsunuz. Ben de size guluyorum Ve uzuluyorum valla sorun yok. Ayrica bana sanatcilar konser veriyor gjbi bilimsellikten uzak komik bir cevap veriyorsunuz. Ben magazini degil, bilimi ve yeni gelismeleri takip ediyorum. Ayrica Siz yazdiktan sonra ona da Baktim hadi .internette, sanatcilarin konser vermesi cok tartisilmis, gazeteler yazmis. Hamile Sahneye cikti. 7 bucuk aylik, erken dogum nedeni,sakincali, bebege etkisi var diye tartismalar yasanmis.Link atarak mi soralim sorunlari, gulmezsiniz belki o zaman. Sayende magazini de takip Eder oldum bak. Buraya cevap yazmayi istiyorsaniz yazmadan once bir arastirin, kolaycilik ve cok bilmislik iyi bir sey degil. Ama bence Siz artik bana hic cevap yazmayin olur mu? Iyi gunler...