BilgecyLn Pnrbtr şimdi işteyim ama hafif kaşık ağrısı başladı 5 ayda Allah bilir kaç tane test yaptım alıştım artık ve umudumu kaybettik canım
Tugce1803 BilgecyLn off o çok kötü Bi his yaa o adet hissi😔 ama olsun bir evladınız varmış bizim hiç yok🤦♀️Hepimize hayırlı zamanda nasip eder inşallah Rabbim😍
Mucize_istiyorum22 BilgecyLn benmde ilk bebegimde karnim ağrıyordu senin gibi adet olucam diyordum olmadı hamileydim 🤗
Pnrbtr Benim umutlarım azaldı bayağı bayağı. 25,7 ydi yumurta. Çatlamazmış o büyüklükteki. Sanırım twdaviye ihriyacım olacak
BilgecyLn Mucize_istiyorum22 bilemiyorum canım ama adet olmadan vi gün önce böyle agrım oluyor ve karnımda şişti yarına olurum büyük ihtimal
Mucize_istiyorum22 BilgecyLn hayırlısı olsun Bnde olcam ama test boşa gitmesin yapim dediğimde çıkmıştı evdeysen test yapsana
Ozlemclk52 Pnrbtr bende adet oldum doktora gideceğim cuma 3.gün olcak artık ovulasyonu bıraktım bende uğurlu gelmedi iki marka da kürtaj kimyasal ve innovitada da tutmuyor her ay yumurtlamama rağmen artık isim doktora kaldı😏
Pnrbtr Ozlemclk52 yumurtayla alakalı olabilir canım. Sanırım benim de doktor kontrolünde geve kalmam gerekecek
Ozlemclk52 Pnrbtr olabilir merak ediyorum valla ya yeterince büyümüyor yds catlamada sknti diye düşünüyorum enfeksiyonnmda oluyor benim cok bakalım artık zamanı geldi benim bekle bekle olmuyor 😏
selinn35 Benimde yumurtlamam 4 ekimdi. Ben bi gun oncesi ve ardındaki 3 günü degerlendirdim. Belim agrıyor ama belirti midir bu bilmiyorum. Adete daha var sonuc beklicem bakalım nasıl olacak. Allah hepimize nasip etsin🙏🏻