sevval55 Kızlar hep görüyorum ünlülerde falanda izledim kendinden vakumluymus direk göğüsüne yapıstırıyosun ve durmadan çekiyo elektrikli gibi uğraştırmıyomus ve acıtmıyomus kullanan duyan memnun kalan varmı?
Sevilay_dvc sevval55 bilgim yok ama kaynanama sormustum bana dedi pompa gogusu sarkitiyo. Bende dedim insanlar nie aliyo o zmaan yani sarkiyo sonucta . Sizce?
kubrasonmezzz sevval55 ben aldım kendi kendine akışı başlatmıyor sadece emzirirken digerinden süt geliyorsa onu topluyor ya da emzirmediydiniz zaman da göğsünüzden sut akışı oluyorsa o zaman gerçekten ise yarıyor diğer türlü hiç yaramıyor 😊
Sevilay_dvc Kemer93 AliExpress e de gumruk vergisi getirilmis. Parayi nakit odedikten sonra ptt kapida ekstra para aliyo. Yeni geldi bi urunum kapida 11 daha verdim. Ve cok hafif bisiydi
sevval55 Sevilay_dvc ilk kez duydum☺️ Bir göğüsten emzirirken diğerini sağmak cok onemli bence ziyan olmuyor🙏🏻 Sarkıttıgıda ondan değil sütümüz bitince emmeyi kestirince olan sarkmadır bence bu kaçınılmaz
12_yil_sonra Sevilay_dvc ayyy sarksın ya kilo alıp verme daha çok sarkıtıyor valla sütüm olsun da tek derdim sarkması olsun
Sevilay_dvc sevval55 kaynanam biraz vucuduna onem veren bi kadin. Bana emzirirken kendimi inek gibi hissediyorum demisti cok gulmustum 😂 dedim pompa peki ? Bole diyince dedi aman aman benden uzak olsun sarkitir o 😂bende korktum deidm bende yapmiyim o zmana
Kemer93 Sevilay_dvc ha pompa ha bebek. Sonuçta ikisinde sütü memeden çekiyo. Hiç emzirmeyenlerinde sarkıyor