Ysmgns Hayırlı akşamlar kızlar Dün post açmıştım su azalması ile ilgili bugun farklı bi hastane farklı bir doktora hikayemi anlatmadan muayene oldum bana herseyin normal olduğunu bu haftalarda suyun bu seviyelerde olduğunu belirtti ben kendisine hikayemi anlatmadan su seviyen düşerse eger suni sancı ile dogumu başlatırız açılman olmazsa sezeryan yaparız dedi hikayemi anlatınca hemen cerrahi müdahale yapmak ilk gebelik için dogru kabul edilmez dedi nst ye baglandım bebeğin hareketleri iyi dedi 3 günde 1 gel kontrol ederiz dedi yarın da kendi doktorum sabah 9 da aç gelmemi su azalması olursa sezeryana alacağını belirtti siz olsanız doktora ne der ve nasıl hareket ederdiniz fikirleriniz benim için onemli
Melikektlu Ysmgns ya güvendiğim doktora inanırdım hamileğim boyunca hep Aynı doktora gittim hiç değiştirmedim bi kere devlete gittim hiç greke yokken 3 lü 4 testidr istedi benden her doktor kendine göre bi plan çizer bide kaçıncı haftadasınız
Mucizemleben Ysmgns bende bu gebeligimde dr gittigimde bi kadinin suyu azaldigini soyledi dr ve havuc suyu muz yemesini soyledi eger haftana daha varsa bunlari yiyebilirsin
Ysmgns Melikektlu merhaba 38. Haftadayım suan ben hep özele gittim bugunku gittiğim doktor da daha onceden gittiğim bi doktordu arkadasımın dogumu yaptıran bi doktor
2202020 Bebek nekadar kalsa okadar iyi 38 hafta sezeryan için normal haftalar ama normalse 3 günde 1 gider beklerdim acele etmeden hangi doktor daha samimi geldiyse ona güven bence hep takibini yapan doktor senin durumunu daha iyi bilir diye düşünüyorum