Mutlu_damla Son 11. 9 ay gecti de son günler geçmiyor ya. O kadar heyecanlıyım ki. Ama herkes cok olumsuz konuşuyo ya. İste bunlar iyi günlerin. Bol bol yat. Doğunca yatamıcaksın. Hep ağlayacak. İnsallah emer. Emmezse işin çok zor. Kışa denk geldin hasta olur. Moral bozucu bir dünya şey. Ama Allahım yardım eder. Kimsenin moralimi bozmasına müsaade etmicem artık. Sizlerde durumlar ne nasıl gidiyo ? 😘🥰🦋
Hlal Mutlu_damla sen onları duymazdan gel sinir oluyorm oylelerine neguzel yaz gelene kadar bebslerimiz büyür daha iyi kis bebeği🙂 l,ben de 29 haftaligim çok şükür srt agrisi dışında skntim yok
hedo Mutlu_damla amaann boşverin ağzı olan konuşuyor 😄 sağlıkla gelsinler de illa yoracak yeni doğan sonuçta sağlıklı olsun da yorsun napalım🤗
Mutlu_damla Hlal herkes bi cok bilmiş değil mi ya. Ne güzel işte kış çocuğu olması. Yaz geldiğinde tam gezilecek havada 6 7 aylık olcak mis gibi ☺️Allah kucağına almayı nasip etsin 😘❤️
Kullanicianne Mutlu_damla bizim son 3 gün diyo ama hala tık yok gercekten soj günler cok sıkıcı hiccc gecmiyor ha geldi ha gelicek diye diye son 3 günü gördük ama hala gelmiyorrrrr.... ayrica bence iy gunler bebegimizin kucagimizda olacqgi günler 🧿🙏