Omerasafanne canım epidural oldum belimden iğne yaptılar. Acısını hissettin mi diye sorarsan hayır bir derin nefes alıyorsun herşey o an bitiyor. Zaten anestezi doktorum herşeyi aşama aşama anlattı tedirginliğimi hafifletti. 12.30 da masaya yattım 12:47 de kızımın gözleri bana bakıyordu simsiyah saçlarıyla. Onu kokladım hemen yukarı çıkardılar bende 1.20 gece ameliyathaneden odama alındım. Gayet iyiydim sohbet ede ede ebelerle hemşirelerle dikildim. Bebek çıkarken çekiştirilme fln ya da sarsılma hissetmedim anlamadım dahi. Çıktıktan sonra ayaklarım uyuşuktu hissetmedim uzun bir süre. Hemen hemşire geldi odadan herkesi çıkardı eşimle beraber kaldık bebeğimi emzirdim. Ağrım sancım çok olmadı çünkü ağrı kesicimi vs vurdular. He buarada bacaklarımı hissedince yürüdüm bol bol. O gece kızımı hep ben aldım kucağıma atik olamıyorsun ama beşiğine fln alıp hep koydum. Buarada evde de az az yürüdüm. Bebeğini emzir ya da mama ver hiç korkma ilk hafta olduğu için memeni ayırt edemiyor önemli olan sarılık olmasın. Uyandır her 2 saatte bir 2 yi geçmesin. Benim şükür kızım sarılık olmadı. Çünkü hem emdi hem de sağdım verdim. Yeri geldi mama da verdim. Şuan 46 günlük emziriyorum ama dün ameliyat oldum safra kesesi. Yüne emziriyorum ama bazen sağıp veriyorum. Hiç gözün korkmasın eve geldiğinde boşlukta kalıyorsun sorumluluk biniyor omuzlarına duygusal oluyorsun ama geçiyor hepsi merak etme canım. Yanında ufak ütü götür havlu götür. Ailen sen odaya gelince ütüleyip omuzlarına göğüslerine sarsın. Benim baş ağrım omuz ağrım olmadı ki migren hastasıyım. Hem sütün sıcaktan dolayı çabuk gelir benim şükür öyle oldu.