GamzeNur Selam bayanlar ben 33+3 haftalık hamileyim çatı muayenesi sanırım son haftalar oluyor 38 39 da falan danışmak istediğim şey 2 kere çatı muyenesi olur mu? olursa sıkıntı olur mu?
AysunMayetin GamzeNur 37de yapmıstı benım doktorum zaten anlıyor yapıp yapamıcanı bıdaha yapma geregı duymadı.zaten gerek de yok cunku dogum esnasında bakıyolar acılman varmı dıye okadar
GamzeNur AysunMayetin ben ilçede oturuyorum rutin olarak özel hastaneye il’e gidiyorum 40 dk lık yol nolur ne olmaz diye buradaki devlet hastenesine de gidiyorum da o yüzden sordum sıkıntı olacak olursa birini bırakıcam direk canım
AysunMayetin GamzeNur baktırdıgını soyle belkı bakmazlar bıdaha.cunku ınsan rahatsız oluyo yanı bazılarında agrı bazılarında kanama oluyo canım.bırı yaparsa dıgerıne yaptırdım dıye soyle
GamzeNur AysunMayetin ya söylemesine söylenir canım da özele gidip ardından devlete gidince hoşuna gitmiyor devlettekilerin suratlar bi değişiyor o yüzden söylemedim ben ondan bırakırım birini dedim sanırım birini tercih etmem gerekiyor 🤔 çok saol canım